Outlandera ala Lancer. |
Autor |
Wiadomość |
m4t3us2 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2009, 08:14 Outlandera ala Lancer.
|
|
|
chyba faktycznie lancerowy nos rekina w outlanderze wygląda trochę nie na miejscu:
outlander z nosem lancera |
|
|
|
 |
poziomka
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Lancer Sportback
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2008 Posty: 234 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-04-2009, 08:56 Re: Outlandera ala Lancer.
|
|
|
m4t3us2 napisał/a: | chyba faktycznie lancerowy nos rekina w outlanderze wygląda trochę nie na miejscu:
outlander z nosem lancera |
Wg mnie to bardziej Lancer kombi niż Outlander
igor |
|
|
|
 |
filippoz
Mitsumaniak The Scotsman

Auto: Lancer 1.8 Sedan Black
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 535 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 14-04-2009, 09:15
|
|
|
poziomka napisał/a: | Wg mnie to bardziej Lancer kombi niż Outlander
igor | zgadzam się,
także odniosłem takie wrażenie że Mitsu wypuściło Lancera Allroad wzorując się na Audi.
Czyżby kolejna redukcja kosztów? A może chcą skorzystać z sukcesu jakim jest przód nowego lancera? Tak czy siak mi się podoba |
_________________ www.filipkrawczyk.pl
www.openphotography.pl |
|
|
|
 |
jurekschroda
Forumowicz
Auto: Lancer, Colt, Carisma
Pomógł: 12 razy Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 683 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 14-04-2009, 09:29
|
|
|
Hmm... wygląda ok, ale podejrzewam, że na żywo zrobi znacznie lepsze wrażenie.
Mam też nadzieję, że nie będzie tak nisko zawieszony - to ma być suv a nie kombi
[ Dodano: 14-04-2009, 09:31 ]
p.s. odnośnie wzorowania się na audi...
Polecam zerknąć na koncepta nowego audi sportback - jak dla mnie zerżnęli przód z Lancera SB. |
|
|
|
 |
Trik
Mitsumaniak 1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
Pomógł: 39 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 3045 Skąd: Augustów
|
Wysłany: 14-04-2009, 09:37
|
|
|
poziomka napisał/a: | Wg mnie to bardziej Lancer kombi niż Outlander |
To samo napisałem w dziale Outlandera i szkoda Outlandera na takie zmiany. Zasługuje na coś ciekawszego. Ma wysoką i kanciata budę, to nie te proporcje. No i to obniżone zawieszenie badrziej pasuje do Dodża lub Szewroleta. A lancer kombi winien raczej przypominać Hondę Acord, więcej dynamitu, szczała północy czy cóś w ten deseń.
PS Lancera allroad
Była kiedyś fota i temat w naszym dziale. Buda od SB i zawiecha z Otlandera plus napędy od EVO 9. O i w to mi graj. Już czekam.
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=26360 |
_________________ Suzuki Ignis 1,2 (2019) |
|
|
|
 |
Radassss
Forumowicz

Auto: Lancer 08 1.8 invite,
|
Wysłany: 14-04-2009, 10:15
|
|
|
i niech jeszcze go obnniza troche , bedzie Lancer sport-kombi ... w sumie ladny samochod, ale to outlandera nie pasuje to, ale wystarczy tylko jedna forma do odlewania wszystkich samochodow... tniemy koszty az milo |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 14-04-2009, 10:23
|
|
|
Radassss napisał/a: | w sumie ladny samochod, ale to outlandera nie pasuje to, ale wystarczy tylko jedna forma do odlewania wszystkich samochodow... tniemy koszty az milo |
a mi sie podoba , bo wyglada dynamicznie i zawadiacko a przod Lancera jak by nie patrzyl jest teraz wizytowka firmy
To tak jakby psioczyc na Audi ze ma wszystkie przody jak a6, albo BMW czy Porsche
Wg mnie nowy Outlander jest kozak hehe
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
jaca71
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Pomógł: 18 razy Dołączył: 01 Wrz 2008 Posty: 4696 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 14-04-2009, 10:25
|
|
|
Ale deskę ma czad Kolorowy wyświetlacz i temperatura płynu trafiła na wierzch.
Ten wynalazek do mnie nie przemawia. Znaczy przód do reszty Outka. Ale kombi lekko podniesione było by ok. Nie wiem czy widzieliście Accorda kombi w USA? Europejska wersja z podniesionym zawiasem. Wygląda czadersko. Jak znajdę zdjęcia to wkleję. |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 14-04-2009, 10:30
|
|
|
jaca71 napisał/a: | Europejska wersja z podniesionym zawiasem. Wygląda czadersko. Jak znajdę zdjęcia to wkleję. |
cos jak a6allroad albo Legacy Outback pewnie...
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
Radassss
Forumowicz

Auto: Lancer 08 1.8 invite,
|
Wysłany: 14-04-2009, 11:08
|
|
|
a wg mnie powinni cos zmienic, sama koncepcja jest OKI, ale przod powinien byc masywniejszy, czyli troche zwiekszyc to czy tamto , troszke go nadmuchac |
|
|
|
 |
piomic
Forumowicz

Auto: Lancer 1,8 Intense 2008
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 737 Skąd: wiesz, że ja to ja?
|
Wysłany: 14-04-2009, 15:46
|
|
|
Zupełnie mi nie leży ten przód z resztą. W Lancerze pięknie, w Colcie całkiem ładnie, tu - nie podobi mi sie...
Poprzedni zdecydowanie ładniejszy jest. No i paranoja z obniżaniem zawieszenia — to ma nadal udawać terenówkę, czy już nie? |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 14-04-2009, 16:16
|
|
|
Radassss napisał/a: | a wg mnie powinni cos zmienic, sama koncepcja jest OKI, ale przod powinien byc masywniejszy, czyli troche zwiekszyc to czy tamto , troszke go nadmuchac |
cayenne jest paskudne a jak sie sprzedaje i za jakie pieniadze
Mitsubishi szukalo swojego znaku rozpoznawczego, byl galant pozniej poszli w stylu Carisma,Lancer Evo,Outlander,L-200 czyli te noski po srodku atrapy wlotu powietrza. Teraz po paru probach znalezli nowy styl a mianowicie Lancerowski i w sumie nie dziwie sie ze chca go powklejac do kazdego modelu, bo jest udany
Druga sprawa jest taka ze Fordy ogolnie sa podobne do siebie, nowe vw to samo, audi to wrecz klony itd itd... to czemu Mitsu ma sie nie upodobnic na calej lini modeli
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-04-2009, 18:46
|
|
|
Mi się nawet podoba. Ale czy nie wygląda przez to jak napompowany Colt po lifcie? |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Zorro123 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2009, 18:52
|
|
|
Robson86 napisał/a: | Mitsubishi szukalo swojego znaku rozpoznawczego, byl galant pozniej poszli w stylu Carisma,Lancer Evo,Outlander,L-200 czyli te noski po srodku atrapy wlotu powietrza. Teraz po paru probach znalezli nowy styl a mianowicie Lancerowski i w sumie nie dziwie sie ze chca go powklejac do kazdego modelu, bo jest udany |
To jest dorabianie ideologii. A prawda jest prozaiczna że aż boli. W dobie kryzysu kazdy tnie koszty także pod postacią unifikacji elementów. I dlatego we wszystkich modelach stosuje się podobne podzespoły (nie takie same ale...) |
|
|
|
 |
|