|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: karolgt 11-10-2007, 21:58 |
Jakie kupic kondensatry ? |
Autor |
Wiadomość |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 18-07-2006, 19:48 Jakie kupic kondensatry ?
|
|
|
Siemka,
tak na wstępie Colt C52A 90' 1.5 8V GLXi
jeżeli ktoś sie orientuje to prosze o podanie jakie kondensatory znajdują sie w moim ECU wiem ze głupie pytanie i lepiej było by sie przejsć do autka i zobaczyć ale nie mam czasu zeby tego zrobić ;p a po prostu znajomy znajomego bedzie wymieniał kondziorki i przy okazji moze załapie sie ja tylko ze znajomy znajomego musi najpierw kupić kondziorki a ja nie wiem jakie i ile ;/
ew. czy beda to te same kondziory które ma podane Krzyżak na swojej stronie czy mogą sie czymś różnić ?
pozdrawiam i dzięki za odp |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 18-07-2006, 20:52
|
|
|
tak - ostatnio u Baśki zmieniałem w C52 |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 18-07-2006, 23:00
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | tak - ostatnio u Baśki zmieniałem w C52 |
rozumiem że "tak" w skróconej wersji oznacza, że są to te kondziory które pasują również do Galanciora |
|
|
|
 |
brodzky
Mitsumaniak

Auto: '97 EA5W AT
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Lis 2005 Posty: 667 Skąd: Bielsko-Biała, czasem Sosnowiec
|
Wysłany: 19-07-2006, 00:08
|
|
|
U mnie byly takie same wartosci jak u Krzyzaka. Oczywiscie wazne zeby sie zgadzala pojemnosc - napiecie i temp moze byc wieksze. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 19-07-2006, 09:40
|
|
|
TAGi napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | tak - ostatnio u Baśki zmieniałem w C52 |
rozumiem że "tak" w skróconej wersji oznacza, że są to te kondziory które pasują również do Galanciora |
tak oznacza, że są te same w Colcie C52 od 1990 roku (lub może nawet od końca 1989) i w Galancie E32 od (chyba też) 1990 roku
a wiem z tąd, że ostatnio w swoim Colcie zmieniałem - takie fajne kolorowe - czerwone, niebieskie itd. były - co dziwne w IDEALNYM stanie wizualno-technicznym (ale zmieniane nie były) |
|
|
|
 |
|
|