|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS GDI] [ZAWIESZENIE] Jak wypiąć półoś z przegubu zew.? |
Autor |
Wiadomość |
Martiii
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1,8 SOHC Hatchback LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-04-2009, 19:26 [MSS GDI] [ZAWIESZENIE] Jak wypiąć półoś z przegubu zew.?
|
|
|
Witam!!Mam duży problem z autkiem SS 1,8GDI 99rok.
Chciałem wymienić gume na przegubie od strony pasażera!.Wszystko juz rozebrane stara guma zerwana ale niestety niemogę wypiąć półosi z przegubu??Wie ktoś może jak to zrobić??Tam trzeba mieć jakieś szczypce żeby wypiąć???Bardzo Dziekuje za Pomoc. |
_________________ Marcin |
Ostatnio zmieniony przez cns80 19-11-2009, 09:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jawlo
Forumowicz
Auto: SS DiD mint silver
Pomógł: 17 razy Dołączył: 09 Sty 2006 Posty: 1196 Skąd: Beskidy
|
Wysłany: 20-04-2009, 20:18
|
|
|
W dziale DOWNLOAD jest instrukcja serwisowa.
W części "26 Front Axle" są rysunki do serwisowania przedniej osi oraz opis potrzebnych narzędzi. |
|
|
|
 |
Martiii
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1,8 SOHC Hatchback LPG
|
Wysłany: 20-04-2009, 21:13
|
|
|
Właśnie sprawdzałem, są zaznaczone tam te zabezpieczenia, ale nadal niemam pojęcia jak je zdjąc?Chyba że przegub w imadło i naprawde zbić młotkiem przegub z półosi, bo w paczce nowej gumy na przegub są te zabezpieczenia na półos żeby nie wypadł z przegubu!! |
_________________ Marcin |
|
|
|
 |
|
|