|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Elektryka samochodowego |
Autor |
Wiadomość |
ćwiek
Forumowicz

Auto: Galant 2.0TD 93r.
|
Wysłany: 30-04-2009, 06:56 Elektryka samochodowego
|
|
|
Witam obywatele Potrzebuje bardzo dobrego elektryka co dał by sobie radę z galantem i jego fochami :/ |
|
 |
nix
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 2.0 SE 99'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-07-2010, 12:04
|
|
|
Witam. Podłącze się pod temat, będzie nas dwóch a to już siła:) elektryk w Rzeszowie ds. Gala poszukiwany |
|
|
|
 |
t_o_mis
Mitsumaniak

Auto: Dodge Colt C50
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-07-2010, 12:20
|
|
|
ja osobiście polecam pewnego Pana elektryka, w Lutczy się jego warsztat znajduje koło baru(zajazdu) U IZY(przy głównej drodze) robił mi Colciaka i jest świetny zna się na rzeczy i jak dotąd nie spotkałem lepszego. Serwis z Boguchwały mu oddaje auta z którymi sobie nie radzi, co najważniejsze koleś jest szczery i wiarygodny do dziś pamiętam jak przywiozłem mu auto do roboty:
Mechanik: "Wie Pan no nie wiem czy uda mi się to naprawić, mogę spróbować ale nie obiecuje"(po zdiagnozowaniu co mojemu Colciakowi dolega)
Ja: "To może pojadę z tym do serwisu Mitsubishi?"
Mechanik: "Jak Pan chce, ale i tak mi go tu przywiozą z powrotem"
namiarów musiałbym poszukać ale jest to przy trasie Rzeszów-Lutcza obok baru U IZY |
_________________ -Tato jakie auto ma wujek??
-Mitsubishi
-...Muszumuszu??
Historia mojego Colta: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=75211
 |
|
|
|
 |
|
|