Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1G 90-94] witam potrzebuje pilnie schemat ustawienia rorząd
Autor Wiadomość
jasko12 
Nowy Forumowicz

Auto: eclipse rok91 2.016v
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-05-2009, 21:49   [1G 90-94] witam potrzebuje pilnie schemat ustawienia rorząd

witam nazywam sie janusz , jestem tutaj swieży na forum ,wiec wybaczie za jakie nie dociągniecia hehe:),a wiec do zeczy potrzebuje schemat ustawienia rorządu w mojej eclipsie 2.016v dohc rok91 najlepiej jakies fotki czy cós ?

crolls
[Usunięty]

Wysłany: 04-05-2009, 22:05   

http://www.vfaq.com/mods/timingbelt-1G.html

no i serwisówka z silnika 4G63, mogę Ci podesłać na maila, najlepiej przeczytać oba te opisy i to dokładnie.

jakby co to zapraszam do siebie na podjazd :-) (garażu jeszcze niestety nie mam, )

aha, jak robisz wymianę to uwaga z częściami! koniecznie pompa wody i napinacz.

pozdro

Nikoś 
Mitsumaniak

Auto: 2 razy civic 5G
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-05-2009, 22:07   

Czołem. Najlepiej jakbyś poszukał na stronce u krzyżaka bo ma wiele ciekawych żeczy na temat naszych miśków i napewno znajdziesz tam schemat na temat paska rożrządu :) .

Odpowiedz do tematu