Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
17-10-2009, 21:21
Kupić GALA CHCE!!!Panie i Panowie pomocy!!!
Autor Wiadomość
hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2009, 21:16   Kupić GALA CHCE!!!Panie i Panowie pomocy!!!

Szukam od dłuższego czasu kombi i znalazłem to to,jak widać kombi to nie jest ,po przejechaniu się kawałkiem po mieście i autostradzie jestem w szoku jak to to się zabiera,prowadzi jednym paluszkiem i w ogóle ale....remont nie dawno był skrzyni biegów,przy tym przebiegu,gość mi tłumaczy że one tak mają,jakiś rachunek na to ma którego jeszcze nie widziałem,zmieniony pasek i świece ,olej pełen syntetyk ponoć,buczy coś w tłumikach,do tego widać jakiś smar czy coś za rurą łączącą ostatni tłumik gdzieś tak z pół metra od tylnej osi w głąb samochodu,na tej osłonie temperatury,ale zagmatwałem,samochód wygląda na prosty ,kufer w środku jak nowy ,najbardziej martwi mnie ta skrzynia ,remont niby w mitsu.,i ponoć jeszcze gwarancja na to jest ale nie widziałem,tak to nawet nie czuć że zmienia biegi,jak mi na autostradzie zredukował to myślałem że się KERS załączył he he,nie sprawdzałem oleju w skrzyni bo nie wiem jak ma wyglądać,wszelkie rady mile widziane,jak coś to we wtorek go łykne także nie zwlekajcie!!!!
Ostatnio zmieniony przez hayabusa 11-05-2009, 23:06, w całości zmieniany 1 raz  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-05-2009, 01:30   

hayabusa, a Forum czytałeś?
hayabusa napisał/a:
Panie i Panowie pomocy!!!
Forumowicz z takim stażem.... Wstyd...

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 11-05-2009, 09:47   

no doczytałem,co nie co,ale i tak automat pozostaje dla mnie zagadką,taki ze mnie stary ćwok pomału się robi :|
chyba kupię stare dobre c 50 i tyle

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 11-05-2009, 15:01   

Tylko, że Hubertowi nie o to chodziło...

Kod:
Dział Samochody - OT zabroniony, w temacie posta ma byc napisane czego temat dotyczy a nie tylko POMOCY! Za taki temat autor dostaje ostrzeżenie.

hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 11-05-2009, 23:08   

no to wpadka totalna,ale jak pisałem to jeszcze mi się łapska trzęsły po próbnej jeździe,o głowie to już od kilku dni nie ma co wspominać,troszkeę za szybko jak dla mnie,szczęście że Hubert ma sporo wyrozumiałości dla strszych he he

KaWu 
Mitsumaniak
Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Wysłany: 12-05-2009, 10:41   

hayabusa, troche to podejrzane. Auto licznikowo ma przebieg tylko ~80000 km i mialo juz remont skrzyni :?: Mi to od razu daje do myslenia...
Temat o Colcie...
'97 Galant EA2W, 2,0 GLS - 4G63 (II 2009 - IV 2017)
Od Lancera do Galanta...
'94 Lancer CB4W GLXi, 1.6 - 4G92 (II 2005 - II 2009)

hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 12-05-2009, 21:35   

tak ,skrzynia dostała ,młody właściciel od 8 miesięcy,ale poza tym autko jak lala,uwierz obejrzałem ich ostatnio kilka,skóra nic a nic nie zniszczona,jedyne to fakt że było palone,zero rdzy praktycznie,prowadzi się jednym paluszkiem,prościutko zwalnia i zostawia wszystko z tyłu z pod świateł he he,ale jest inny problem ma tylko euro 1 :roll:
Ostatnio zmieniony przez hayabusa 12-05-2009, 21:43, w całości zmieniany 2 razy  

hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 12-05-2009, 21:49   

oki szukam dalej musi mieć co najmniej euro 2 i chyba manual,choć, tej skrzyni mimo remontu nie czuć nic ,może remont się udał heh,przepraszam za zamieszanie ale naprawdę dawno się tak nie podjarałem samochodem :wink: ,ale statek ale statek he he
czy dal Hubcia i Owczara plusiki się należą też :?: dzięki

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 13-05-2009, 00:24   

A ile wyciągnąłeś tym Galem na teście, powiem Ci, że te 2.0 V6 może nakręcić, remont musiał się udać, bo inaczej by tak nie szedł, w sumie sam bym się podjarał ;)
Ostatnio zmieniony przez Owczar 13-05-2009, 00:40, w całości zmieniany 1 raz  

hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 13-05-2009, 15:33   

rozkręciłem się gdzieś do 150 ale w dużym tłoku ,lawirując między autkami,ale najważniejsze jak szybko on do tej prędkości doszedł heh i prowadził się dalej jak po sznurku żadnej nerwowości itp, w mieście na każdych światłach wyglądało jakby wszyscy obok mieli jeszcze czerwone z 2 sekundy dłużej,poza tym wrażenie moje potęguje fakt że ganiam teraz suzuki 150 i ze swoimi 12ps nie jest to demon ,samochodu nie biorę ,podatek za niego z tą normą jest w granicach 300e,do tego wyższe ubezpieczenie,i nie ciekawie też to wygląda we wrzuceniu w koszty tutaj,koleś powiedział że chętnie nim pośmiga póki co,odnieśliśmy wrażenie że mu go bardzo żal sprzedawać,mi było żal wysiadać,decyzja rozsądna do bólu ...ale takie życie :ANAL:

andi18 
Mitsumaniak

Auto: Galant E52A 1.8 4G93+LPG 96'
Wysłany: 13-05-2009, 20:41   

No cóż szkoda, że nie będzie tak unikatowego i pięknego okazu wśród mitsumaniaków, aż się prosi o naszą naklejeczkę.. Cena wysoka ale jeśli opis prawdziwy to warto. Powodzenia w dalszych poszukiwaniach

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi