|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
brak reakcji na pedał przyśpieszenia ale tylko na ssaniu |
Autor |
Wiadomość |
deadly [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2006, 12:24 brak reakcji na pedał przyśpieszenia ale tylko na ssaniu
|
|
|
No własnie jak samochód jest zimny wszystko jest oki jak strzałka zaczyna dochodzic do 90st.C samochód słabo raguje na pedał przyśpieszenia (im mocniej wcisne tym mniej przyśpiesza) kontrokja GDI eco w tym momencie gaśnie, po 2-3 min pracy silnik odzyskuje moc. Jak tam u was z waszymi GDI, albo co moze być nie tak.
pozdro |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-07-2006, 12:25
|
|
|
EGR? Niech mnie ktos poprawi. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24323 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 27-07-2006, 12:35
|
|
|
ew. sonda lamda |
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1056 Skąd: się biorą dzieci ???
|
Wysłany: 27-07-2006, 12:52
|
|
|
U mnie się tak robi czasami tylko jak jadę z włączoną klimą i na włączonych światłach |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
deadly [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2006, 20:24
|
|
|
ERG czyszczony był no może 3000km temu, sonda lambda do tej pory nie wiem czy działa poprawnie. A co do klimy to całkiem możliwe bo zwykle po starcie jej nie załączam dopiero później, ale w te upały to....
[ Dodano: 31-07-2006, 00:36 ]
luk_szc napisał/a: | U mnie się tak robi czasami tylko jak jadę z włączoną klimą i na włączonych światłach |
Dziś strzeliłem prawie 1000km no i robiłem przerwy, co start samochód z klimą muła łapał na 2-3min potem normalnie ale mnie to drażni co z tym zrobić bez klimy w lato ciężko może coś udało Ci sie na to zaradzić Bez uruchomionej klimatyzacji pięknie gania z klima mułowato. Moja pompa coś szwankuje może coś wymienić wystarczy za 500zł
pozdro |
|
|
|
 |
|
|