Do właścicieli GTO w trójmieście i okolicach!!!! |
Autor |
Wiadomość |
Wszyc
Mitsumaniak

Auto: ------>
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 31 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 4156 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 22-05-2009, 19:58 Do właścicieli GTO w trójmieście i okolicach!!!!
|
|
|
Pozdrawiam wszystkich właścicieli 3000gt
Mam wielką prośbę do właścicieli 3000gt w trójmieście lub okolicach trójmiasta nawet sporo oddalonych od samego trójmiasta potrzebuje kontaktu z osobą która ma takiego Miśka chciałbym na żywo zobaczyć to auto a dokładnie silnik i od dołu układ przeniesienia napędu najlepiej żeby była to wersja 4x4 ale jak ktoś ma przednio napędówke tutaj to też z chęcią bym się chciał skontaktować by chociaż zobaczyć jak to wygląda pod maską i ogólnie pogadać na temat auta, części itp. Chcę zrobić swapa tej jednostki do Galanta i po prostu muszę zobaczyć z czym to się je i jakie problemy mogę napotkać wiem że wielu powie że bluźnie próbując wsadzić tę jednostkę do rodzinnego auta wybaczcie
Proszę bardzo o pomoc i jeżeli komuś chce się pisać to może napisać tu mi z czym uważacie że są problemy z układem jezdnym w 3000gt o ile są jakieś( prócz słabej skrzyni biegów ) i nie pytam o koszty to już moje zmartwienie ( jak się zmieszcze w 15tyś ze swapem to bedzie dobrze) ale wiadomo to nie są plany ja już po prostu już robie rekonesans w tej sprawie ( mam zamiar tez poszukać po komisach czy jakieś nie stoją nie ważne czy trup czy nie ważne żebym mógł zobaczyć co jak jest i gdzie zamontowane i do czego)
Dziękuje z góry za wszelką pomoc pozdro |
_________________ Mitsubishi Galant E57A '93
Mitsubishi Galant E54A '93 sprzedany
Mitsubishi Galant E88A '93
Mitsubishi Eclipse D22A '92
Honda CB500 PC32 '97
By mjsystem;
papamitsu napisał/a:
Miejsce raczej dowolne ale standard lokalowy niech bedzie na poziomie dobrego Gala
mjsystem: Czyli dookoła rdza. |
|
|
|
 |
zbyszek05
Forumowicz balcer
Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Pomógł: 15 razy Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 1236 Skąd: Zambrow
|
Wysłany: 25-05-2009, 12:25
|
|
|
http://moto.allegro.pl/it...0km_anglik.html
to kup sobie ten model i śmiało wal przekładkę a 6g72 zostaw sobie na kiedyś ...bo żaden fachman nie zrobi tego dobrze .....myślę że 240 kucy ci wystarczy
p.s oczywiście swojego gala włoż w tego z allegro.... |
_________________ 6g72 - DOHC - sprzedana - ale rozgladam się za następną Obecnie Yaris 1.5 VVT-i turbosport 150KM
 |
|
|
|
 |
Wszyc
Mitsumaniak

Auto: ------>
Pomógł: 31 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 4156 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 25-05-2009, 14:14
|
|
|
Dzieki ale wiesz na razie to ja swojego musze doprowadzic do stanu fabrycznego zmiana silnika dopiero za rok lub półtorej a wątpię ze do tego czasu wątpie ze ten bedzie na sprzedarz teraz brak kasy na takie wydatki...
A co do swapa to mam ambitny plan przeprowadzenia 80-90% przeróbki samemu zobaczymy jak bedzie... Wiec prosze narazie bez linków bo auto do swapa to dopiero bede za rok kupować najszybciej na razie same info kto ma 3000gt i kto by udostępnił do obejrzenia auto na terenie trójmiasta i okolic |
_________________ Mitsubishi Galant E57A '93
Mitsubishi Galant E54A '93 sprzedany
Mitsubishi Galant E88A '93
Mitsubishi Eclipse D22A '92
Honda CB500 PC32 '97
By mjsystem;
papamitsu napisał/a:
Miejsce raczej dowolne ale standard lokalowy niech bedzie na poziomie dobrego Gala
mjsystem: Czyli dookoła rdza. |
|
|
|
 |
vortex
Nowy Forumowicz

Auto: MITSUBISHI 3000GT
|
Wysłany: 03-12-2009, 21:58
|
|
|
Siema - w tym momencie to raczej nie możliwe. Teraz jestem w norwegi i wracam około 15 grudnia. Po 15 zapraszam do Wrzeszcza |
|
|
|
 |
|