warsztat w warszawie |
Autor |
Wiadomość |
postal1
Nowy Forumowicz
Auto: eclipse 2g
|
Wysłany: 28-05-2009, 20:44 warsztat w warszawie
|
|
|
Witam szanownych posiadaczy Eclipse
Od dnia wczorajszego stałem się szczęśliwym posiadaczem 2g rocznik 95 wersja usa. (2.0, 150km, modelu silnika nie odnalazłem jeszcze)
Samochód kupiłem w okazyjnej cenie ale wymaga trochę serca żeby doprowadzić go do stanu idealnego
Z informacji jakie posiadam do wymiany są: rozrząd, wycieka płyn chłodniczy z pojemnika wyrównawczego, samochód kopci na biało na wolnym biegu, tłumik do wymiany/spawania.
Poprzedni właściciel raczej o niego nie dbał, po prostu nim jeździł.
Plus takie gadżety jak lampa stopu w tylnej klapie, szyba kierowcy do poprawy. w późniejszym terminie wymiana przedniej szyby (ktoś ją potraktował jakąś dziwną szczotką i są mikroskopijne zadrapania przez co jazda w nocy jest lekko mowiąc uciążliwa).
Potrzebowałbym namiar na porządny warsztat, który będzie umiał się odpowiednio zając tym samochodem, a jednocześnie nie opróżni mi do końca portfela. Po prostu szukam czegoś godnego polecenia.
Będę wdzięczny za wszelkie namiary.
ps. jest to pierwszy samochód w moim posiadniu ale juz wiem, że nie chce innego ;] |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Prabuty/Gdynia
|
|
|
|
 |
postal1
Nowy Forumowicz
Auto: eclipse 2g
|
Wysłany: 29-05-2009, 06:58
|
|
|
dzieki wielkie. przeszperalem forum z dzialu eclipse zamiast przewertowac dokladnie wszystkie dzialy. to przez przyzwyczajenie do dokladnego targetowania dzialow na innych forach |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 29-05-2009, 07:18
|
|
|
Pojedź do Samaela - ARS w Nadarzynie.....Ma Eclipsa i wie o nim dużo..... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
grzegorzbe
Nowy Forumowicz
Auto: ECLIPSE 1G
|
Wysłany: 15-07-2009, 21:52
|
|
|
tak tak ... jak stolica to Samael on Ci pomoze Krakow i rejony Krakow to Project XS a Wawa to Samael :D |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 16-07-2009, 12:09
|
|
|
grzegorzbe napisał/a: | rejony Krakow to Project XS |
Rejony kraków to Leszek Mechanik Klubowy Polski Południowej namiary masz tu: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=13221
Projekt jest kilkukrotnie droższy, a jakość porównywalna. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
eclimotor
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 19-04-2010, 15:00
|
|
|
Jest taki gość z Grójca. Miał Eclipse 2G teraz ma 3G. Dba o auta i naprawdę się zna na mechanice. Ma swój warsztat i robi ze szwagrem wszystko w samochodach oprócz komputera... Do tego jest się z nim łatwo dogadać co do ceny. Od W-wy to 50km. Ja robiłem u niego wszystko w swoim Miśku, tanio i solidnie. Polecam. |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 19-04-2010, 15:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
viader
Mitsumaniak

Auto: Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDM
Pomógł: 16 razy Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 770 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 20-04-2010, 09:00
|
|
|
Ja mogę polecić AutoTW na Puławskiej, robią porządnie, terminowo i nie zdzierają za robociznę (ale części lepiej załatwiać samemu bo oni albo nie potrafią albo nie chcą znaleźć tanio).
Co do A.R.S. to fachowości Samaelowi nie odmówię, ale z terminowością i cenami bywa nieciekawie. |
|
|
|
 |
|