Zamknięty przez: Kmer 17-10-2009, 21:26 |
Galanty do sprawdzenia |
Autor |
Wiadomość |
yarko
Nowy Forumowicz
Auto: VOLVO V40
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Danyael
Mitsumaniak

Auto: EA5W-6A13-F4A42
|
|
|
|
 |
yarko
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 01-06-2009, 23:23
|
|
|
Dzięki za info. No to zostaje jeszcze 2 link. Jest ktoś z Siedlec żeby mógł sprawdzić tego Galancika??? ;> |
|
|
|
 |
AnoniM79 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2009, 09:21
|
|
|
Ja odpowiem w ten sposób.
Bądź konsekwentny... Albo V6 albo GDI (osobiście bym odpuścił i proszę nie pytać dlaczego - jest ok. milion tematów na temat tego silnika).
Pzdr |
|
|
|
 |
yarko
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 02-06-2009, 21:54
|
|
|
Cytat: | Bądź konsekwentny... Albo V6 albo GDI (osobiście bym odpuścił i proszę nie pytać dlaczego - jest ok. milion tematów na temat tego silnika). |
AnoniM79 źle zrozumiałeś moją wypowiedź ja nie pytałem się który silnik lepszy tylko czy jest ktoś z Siedlec lub okolic żeby mógł sprawdzić samochód (z 2 linka) (jego stan) bo ja mam ok 600 km ale jak będzie warto to pojadę. A to że jeden to V6 a drugi GDI to czysty przypadek cóż takie mnie zainteresowały.
Pozdrawiam
PS. Na prawdę nie ma ani jednego Mitsumaniaka z okolic Siedlec??? |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
|
|
|
 |
AnoniM79 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2009, 22:09
|
|
|
yarko napisał/a: | Cytat: | Bądź konsekwentny... Albo V6 albo GDI (osobiście bym odpuścił i proszę nie pytać dlaczego - jest ok. milion tematów na temat tego silnika). |
AnoniM79 źle zrozumiałeś moją wypowiedź ja nie pytałem się który silnik lepszy tylko czy jest ktoś z Siedlec lub okolic żeby mógł sprawdzić samochód (z 2 linka) (jego stan) bo ja mam ok 600 km ale jak będzie warto to pojadę. A to że jeden to V6 a drugi GDI to czysty przypadek cóż takie mnie zainteresowały.
Pozdrawiam
PS. Na prawdę nie ma ani jednego Mitsumaniaka z okolic Siedlec??? |
Nie ma problemu, ale chyba też mnie źle zrozumiałeś . Chodzi o to, że szkoda czasu na zaprzątanie sobie głowy GDI... poczekaj i znajdź misia w "fałce". Jeśli zrobisz jak uważasz, to będzie tak, że będziesz żałował. Potwierdzi to wiele osób z tego forum.
Pzdr |
|
|
|
 |
|