|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD] demontaż tylnych drzwi (krótki) |
Autor |
Wiadomość |
jurkils
Nowy Forumowicz jurkils
Auto: Mitsubishi Pajero I 2,5TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-06-2009, 18:56 [2.5 TD] demontaż tylnych drzwi (krótki)
|
|
|
Witam kolegów.... Zgodnie z zasadą uzywałem szukaczki ale nie znalazłem odpowiedzi na tak prozaiczne pytanie jak wybić trzpienie z zawiasów drzwi tylnych. Zauważyłem iz są bardzo zużyte (patrz opuszczone drzwi) ze względu na wiszące na nich koło i pomyślałem o ich wymianie. Przed użyciem argumentów siłowych wolę najpierw ustalić - może któryś z kolegów z tym się spotkał - wybijać w górę czy w dół... (chodzi o dolny zawias).
Z góry dzięki.
[ Dodano: 23-06-2009, 17:26 ]
Wobec braku informacji zabrałem się do tematu i rozwierciłem dolny zawias (po odkręceniu i zdjęciu skrzydła drzwi) okazało się iz ten trzpień wewnątrz dolnego zawiasu był po prostu złamany.. Został wymieniony na dotoczony ze stali o podwyższonej twardości i drzwi od razu cieszą oko swoim wyglądem ) Pomimo koła nie ma zauważalnego "zwisu". Małe - a cieszy |
Ostatnio zmieniony przez Gene 01-06-2009, 20:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|