|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z przyspieszaniem |
Autor |
Wiadomość |
QuiTTrN
Nowy Forumowicz QuiT
Auto: Mitsubishi Eclipse 1992
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-06-2009, 18:32 Problem z przyspieszaniem
|
|
|
Cześć jestem nowy na forum mam na impie Paweł. Mam problem podczas przyspieszania moje auto sie trzesie opony sa ok felgi ok wymienilem koncowki drazkow zbieznosc tez ustawilem co moze byc nie tak ? ;> z autem ? prosze o pomoc ( |
|
|
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Pomógł: 33 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 975 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 07-06-2009, 16:16
|
|
|
sprawdź całe zawieszenie przednie, łącznie z amortyzatorami i sprężynami, ja miałem roz..... jedną sprężynę i przy ostrym ruszaniu jedno koło słabiej było dociskane i zaczynało skakać....
może być wina dyfra, skrzyni albo tłumików drgań w sprzęgle...
równie dobrze coś z silnikiem, sprawdzisz to próbująć ruszyć z wysokich obrotów na przykład na ręcznym na max+hamulcem jak w miejscu zacznie szarpac mocno to silnik... jak tylko podczas ruszania bez hamulców to raczej nie silnik... zależy jakie to szarpanie... |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
<-Kliknij, pooglądaj : )
Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...
Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
mariano
Forumowicz
Auto: Eclipse G1
|
Wysłany: 07-06-2009, 16:24
|
|
|
ja miałem to samo i okazało sie że była peknieta prawa sprężyna wymieniłem i git |
|
|
|
 |
QuiTTrN
Nowy Forumowicz QuiT
Auto: Mitsubishi Eclipse 1992
|
Wysłany: 08-06-2009, 09:28
|
|
|
auto drga od 50 km/h i wyzej sprawdze to co napisaliscie wstawilem ja dzis do mechanika zobacze co on powie dzieki wielkie |
|
|
|
 |
|
|