Przesunięty przez: lukasz12 12-12-2009, 18:50 |
Bebechy zderzaka przód i tył Diamante poszukiwane |
Autor |
Wiadomość |
BartekWu
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Diamante, 6G72 DOHC
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lis 2008 Posty: 106 Skąd: Podwarszawa
|
Wysłany: 06-06-2009, 20:57 Bebechy zderzaka przód i tył Diamante poszukiwane
|
|
|
Panowie ponieważ bebechy moich zderzaków zgniły, poszukuję dośc pilnie:
Przód:
2,3,4-strona prawa (patrząc z widoku kierowcy), 5,6,7,8,9,10
Tył:
4,5,6,7,8,9,10
Jak zwykle będę bardzo wdzięczny za pomoc bo misiek czeka i płacze. |
|
|
|
 |
VirMan
Mitsumaniak maniacc

Auto: Diamante XS'94
Pomógł: 17 razy Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 1602 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 20-06-2009, 15:36
|
|
|
kupione odemnie - nieaktualne |
_________________ Inteligence is not everything , wisdom is more than that.
Sigma '93 kombi.
DONE: resurrection
 |
|
|
|
 |
zbyszek05
Forumowicz balcer
Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Pomógł: 15 razy Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 1236 Skąd: Zambrow
|
Wysłany: 20-06-2009, 22:42
|
|
|
bartek jak stracę cierpliwość to możesz od sigmy sobie spasować mojej sigmy |
_________________ 6g72 - DOHC - sprzedana - ale rozgladam się za następną Obecnie Yaris 1.5 VVT-i turbosport 150KM
 |
|
|
|
 |
VirMan
Mitsumaniak maniacc

Auto: Diamante XS'94
Pomógł: 17 razy Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 1602 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 21-06-2009, 00:43
|
|
|
zbyszek - jak sprzedasz auto to ja kupie , bo kolega chce takie :] |
_________________ Inteligence is not everything , wisdom is more than that.
Sigma '93 kombi.
DONE: resurrection
 |
|
|
|
 |
zbyszek05
Forumowicz balcer
Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Pomógł: 15 razy Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 1236 Skąd: Zambrow
|
Wysłany: 21-06-2009, 12:15
|
|
|
zadzwoń dogadamy się ....samochód naprawdę jest w stanie tip-top tylko ten silnik
wiem że kosior oferował mi pomoc w montażu a słwek z silnikiem ...ewentualnie rozkręcić i złożyć dwa z jednego .głowice na pewną są super żaden regulator nie stukał .jest nowy napinacz,pompa wody ...no kurde.....wszystko nowe mam zapisane co wymieniałem ....na zachodzie takiego nie znajdę prędko ...ale tak mi się wszystko na łeb zawliło że nie mogę ogarnąć wszystkich rzeczy naraz.....
Od Lukasz:
PS. Musiałem zedytować bo władza strasznie przeczulona na punkcie miękkich wulgaryzmów...
Od siebie dodam tyle że ciekawe jakbyście sie czuli gdyby wam mechaniory doprowadziły silnik do ruiny [to do tych formalistów...] |
_________________ 6g72 - DOHC - sprzedana - ale rozgladam się za następną Obecnie Yaris 1.5 VVT-i turbosport 150KM
 |
Ostatnio zmieniony przez lukasz12 22-06-2009, 07:47, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
BartekWu
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Diamante, 6G72 DOHC
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lis 2008 Posty: 106 Skąd: Podwarszawa
|
Wysłany: 23-06-2009, 19:36
|
|
|
zbyszek05 napisał/a: | zadzwoń dogadamy się ....samochód naprawdę jest w stanie tip-top tylko ten silnik
wiem że kosior oferował mi pomoc w montażu a słwek z silnikiem ...ewentualnie rozkręcić i złożyć dwa z jednego .głowice na pewną są super żaden regulator nie stukał .jest nowy napinacz,pompa wody ...no kurde.....wszystko nowe mam zapisane co wymieniałem ....na zachodzie takiego nie znajdę prędko ...ale tak mi się wszystko na łeb zawliło że nie mogę ogarnąć wszystkich rzeczy naraz.....
Od Lukasz:
PS. Musiałem zedytować bo władza strasznie przeczulona na punkcie miękkich wulgaryzmów...
Od siebie dodam tyle że ciekawe jakbyście sie czuli gdyby wam mechaniory doprowadziły silnik do ruiny [to do tych formalistów...] |
Nie chce Was wkurzać ale mi Jacek doprowadził silnik do stanu igiełki ze stanu totalnej ruiny. Jak czytam, że zbyszek wydał na naprawę ok. 5 tysi to jest to niewiele mniej niż ja wydałem.
I żeby być w temacie..VIRMAN uratował mi życie bebechami swojego Diamanta za co jestem niezmiernie wdzięczny!!! Warto było 5 godzin w deszczu walczyć ze śrubami |
|
|
|
 |
|