|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 17-12-2017, 09:45 |
Jechałem autlanderem i eldwieście |
Autor |
Wiadomość |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 03-07-2005, 22:24 Jechałem autlanderem i eldwieście
|
|
|
... jak w tytule, byłem z rodziną w Myślęcinku koło Bydgoszczy na Szkole jazdy Mitsu 4x4 (dzięki Efa! - całą drogę przeżywaliśmy jazdę). Outlanderem to jeszcze spoko - płasak trasa, ale L200... Żebym wiedział co mnie czeka, to bym się nie zgodził na żadną jazdę. Jestem ciągle początkującym kierowcą i na prostej drodze ledwo daje radę , a tu instruktor mówi: no to wrzucamy 2 i na pierwsze piętro, a potem zakręt i na drugie i zakręt i nachylenie i z górki i i iii...
Pozdrawiam użytkowników. I marzycieli. |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
eMBe [Usunięty]
|
Wysłany: 04-07-2005, 07:37
|
|
|
Też jechałem tamże Najlepszy był Pajero 3,5 V6 z automatem Świetna możliwość wypróbowania możliwości terenowych tych samochodów, trasa rewelacyjna, teraz wiem do czego służą takie samochody. Pajero na asfalcie marnuje się, ale w sumie czemu nie, trzeba grać w totka... |
|
|
|
 |
c24rny [Usunięty]
|
Wysłany: 28-10-2005, 15:56
|
|
|
wybierajac pomiedzy L200 a Outlanderem wybralbym bez chwili namyslu L200 - raz ze nadaje sie o wiele bardziej w teren niz outlander, dwa ze ma pake z tylu, wiec mozna przewiezc z tylu roznego rodzaju pierdoly i trzy - ma wiecej miejsca. Ale wybierajac pomiedzy L200 a Pajero wybralbym Pajero i nie musze mowic dlaczego poza tym w jazda w terenie to jest super zabawa - chociaz wytrzesie i mozna sie uwalic po czubek glowy w blocku to jednak nic tego nie zastapi |
|
|
|
 |
MICU [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2006, 09:33
|
|
|
c24rny napisał/a: | wybierajac pomiedzy L200 a Outlanderem wybralbym bez chwili namyslu L200 - raz ze nadaje sie o wiele bardziej w teren niz outlander, dwa ze ma pake z tylu, wiec mozna przewiezc z tylu roznego rodzaju *cenzura* i trzy - ma wiecej miejsca. Ale wybierajac pomiedzy L200 a Pajero wybralbym Pajero i nie musze mowic dlaczego poza tym w jazda w terenie to jest super zabawa - chociaz wytrzesie i mozna sie uwalic po czubek glowy w blocku to jednak nic tego nie zastapi |
W nawiązaniu do powyższych opinii, chciałbym zapytać kolegów o poradę jak i gdzie (oczywiście poza salonami) można przejechać się takim autkiem (może jakiś Mitsumaniak poświęci mi trochę czasu ).
Konkretnie chodzi mi o L200. Chciałbym zostać przy Miśku, a będę potrzebował do firmy pikapa. Będę szukał używanego i dobrze byłoby zrobić test. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 23-03-2006, 10:51
|
|
|
Chyba nadaża się okazja - patrz temat ROADSHOW. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|