|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nakładki na pedały |
Autor |
Wiadomość |
gluzik
Forumowicz
Auto: Lancer sedan 1,5 invite 2009
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-06-2009, 23:12 Nakładki na pedały
|
|
|
Czy ktoś wie gdzie można dostać nakładki na pedały jakieś ładne i tańsze niż w ASO. Szukałem na forum ale nic takiego nie znalazłem |
_________________ Nigdy nie jedź szybciej niż twój Anioł stróż umie latać!!!! |
|
|
|
 |
basik
Mitsumaniak
Auto: Lancer Sportback 1.8
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 199 Skąd: Kraków (okolice)
|
Wysłany: 15-06-2009, 01:11
|
|
|
Na allegro poszukaj, albo w jakimś markecie/sklepie samochodowym np. norauto |
|
|
|
 |
roobku
Forumowicz inż.
Auto: Lancer 09' 1.8 Intense
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 244 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 15-06-2009, 10:40 Re: Nakładki na pedały
|
|
|
gluzik napisał/a: | Czy ktoś wie gdzie można dostać nakładki na pedały jakieś ładne i tańsze niż w ASO. Szukałem na forum ale nic takiego nie znalazłem |
nie polecam nakładek które są zrobione z gładkiego aluminium i mają tylko gumowe wypustki, bardzo szybko się ta guma wyciera i potem nakładki są cholernie śliskie szczególnie jak się ma mokre buty lub w zimie śnieg jest przyklejony do podeszwy, jazda jest wręcz niebezpieczna, i nie chodzi o tanie nakładki z marketu, mi się w pół roku starły oryginalne Sparco |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14373 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 16-06-2009, 15:28
|
|
|
Jak kupiłem auto to były w nim nakładki. Dość nieźle wykonane, aluminium z warstwą gumy. Nie ślizgały się, ale nie dość były strasznie szerokie, to jeszcze jedna aluminiowa pękła podczas awaryjnego hamowania...
Ogólnie tego typu wynalazków nie polecam. |
|
|
|
 |
|
|