Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Komputer do Lancera
Autor Wiadomość
Smok_36
[Usunięty]

Wysłany: 07-08-2006, 09:29   Komputer do Lancera

Witam wszystkich mam prośbę poszukuje komputer do Lancera – Colta 1,5 12V oznaczenia MD 153010 E2T36673 ponoć jest spalony :cry: i naprawa przekroczy cenę używanego wiec jak by ktoś miał taki komputerek do sprzedania to bym był bardzo wdzięczny, jak by ktoś z okolic poznania chciał się podjąc naprawy to pisac na GG.

wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-08-2006, 22:23   

Skontaktuj się z Bartkiem http://www.mitsubishi-gra...viewprofile&u=6 on naprawia kompy do Miśków. W sobotę jadę do Warszawy, dowiedz się czy byłby skłonny odebrać komputer z siedziby IDG: ul. Jordanowska 12 04-204 Warszawa, będę miał bardzo napięty plan dnia i nie dam rady go zawieźć, zwłaszcza, że wogóle nie znam Warszawy. W Niedzielę rano będę: "U Teda": ul. Legionów 7 05-070 Sulejówek jeżeli by go zdążył reanimować i tam podrzucił, wrócę z kompem w niedzielę do Poznania.

Smok_36
[Usunięty]

Wysłany: 08-08-2006, 19:42   

Witam!
komputer załatwiłem autko chodzi :lol: ale ten spalony nadal oczekuje naprawy wiec jak by znalazł się ktoś chętny go naprawic to jestem otwarty na wszelkie propozycje .

Bartek 
Mitsumaniak
friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Wysłany: 09-08-2006, 09:04   

Jestem również otwarty na propozycje ;)

Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 :twisted: sprzedany :(

nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin

Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera

wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Wysłany: 09-08-2006, 15:57   

Czas mija, dowiedz się od Bartka czy odbierze, jeżeli tak skontaktuj sie ze mną, to chociaż 1 strone będziesz miał darmową przesyłkę, moja oferta jest nadal aktualna.

Do Bartka, w niedzielę rano będę jednak na ulicy: Rzepichy na Bródnie. (nie mam pojęcia gdzie to jest) Z tamtąd chcę, zanim wrócę do Poznania wskoczyć do muzeum Powstania Warszawskiego.)

[ Dodano: 11-08-2006, 08:13 ]
Smok wczoraj zajrzałem z ciekawości do tego twojego komputera, zauważyłem , że gość, który próbował go naprawić podoroabiał wypalone ścieżki, ale jednej nie zauważył i nie jest połączona. :wink:

[ Dodano: 18-08-2006, 09:50 ]
Z tego co wiem Bartek naprawił ECU i wbrew twierdzeniom jednego fachowca, nie był to spalony procesor. :D

Smok_36
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2006, 20:27   

sprawa zamknięta Komputer został naprawiony serdeczne dzięki dla Bartka i wichury za pomoc .

Odpowiedz do tematu