|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero] Opinie/Pajero 05/Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
zulf
Nowy Forumowicz
Auto: toya
|
Wysłany: 16-06-2009, 21:15 [Pajero] Opinie/Pajero 05/Warszawa
|
|
|
Przeszukująć internet w poszukiwaniu samochodu dla mojego Staruszka, natrafilem na
Pajero. Jako ze ojciec ma dosc sprecyzowane wymagania odnosnie uzywki znalazłem taki egzemplarz KLIK!
Może ktoś zna ?
Jak spisuje się automat w tym samochodzie ? Jak wyglada sprawa osiągów, musze przyznać ze do tej pory jezdził limuzyną ca. 400KM, wiec też nie chce by zasnął za kółkiem.....jakiś program na ile KM podniesie moc i jak zniesie to skrzynia plus napędy ?
Jak te samochody są wykończone w środku ? Wszelkiego typu skrzypienie stukanie bardzo go wnerwia
Kultura pracy silnika ? Z tego co słyszałem wypada cienko ale czy jest w miare znośnie ? porównywalne dla samochodu klasy Suzuki SX4 (nie znam sie na tych klasam A D CB itd
Aha i ważne żeby się nie sypał...tak z 3 lata~40 000km jazy wiązało się z laniem ON i wymianą olejów i reszty rzeczy eksploatacyjnych.
A i tak z czystej ciekawosc....spalanie ? W zasadzie tylko miasto. |
Ostatnio zmieniony przez Gene 17-06-2009, 10:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
SoffCar
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DID 2005
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 68 Skąd: Legionowo (prawie :)
|
Wysłany: 17-06-2009, 00:11 Re: Opinie/Pajero 05/Warszawa
|
|
|
zulf napisał/a: |
Jak wyglada sprawa osiągów, musze przyznać ze do tej pory jezdził limuzyną ca. 400KM, wiec też nie chce by zasnął za kółkiem.....jakiś program na ile KM podniesie moc i jak zniesie to skrzynia plus napędy ?
Jak te samochody są wykończone w środku ? Wszelkiego typu skrzypienie stukanie bardzo go wnerwia
Kultura pracy silnika ? Z tego co słyszałem wypada cienko ale czy jest w miare znośnie ? porównywalne dla samochodu klasy Suzuki SX4 (nie znam sie na tych klasam A D CB itd
Aha i ważne żeby się nie sypał...tak z 3 lata~40 000km jazy wiązało się z laniem ON i wymianą olejów i reszty rzeczy eksploatacyjnych.
|
Na wszystkie zadane pytania znajdziesz odpowiedź czytając forum, powodzenia
Poza bezawaryjnością nie spełnia Twoich wymogów. Zapomnij. |
Ostatnio zmieniony przez Gene 17-06-2009, 10:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|