|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Strumienica... |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 4107 Skąd: Grudziądz
|
Wysłany: 04-07-2005, 20:20 Strumienica...
|
|
|
w temacie tuningu jestem absolutnym zerem, więc mam takie pytanie.. Czy przy podłączonej strumienicy silnik brzmi jakoś inaczej? tzn czy podczas dodawania gazu brzmi jak normalny silnik czy wydaje coś z siebie charakterystycznego, po czym można by poznać, że strumienica działa?
(mam nadzieje, ze dobrze to nazwalem:))
a jeszcze dokładniej, czy przy ostrym depnięciu gazu delikatne stukanie gdzies tam z przodu to wynik tuningu czy rozpadającego się silnika?:D
Pozdro
Firek |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 04-07-2005, 20:38
|
|
|
nie wiem co ty za auto znalazles ale chyba sie domyslam, jesli mowa o mitsubishi
strumienica hmmm tutaj jest torrent z programem o strumienicach z tvn turbo, sciagnij obejrzyj ok. 23mb bedziesz bogatszy o wiedze na temat ww. |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|
|