|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Próbuje zgasnąć podczas hamowanie!!! |
Autor |
Wiadomość |
gastax
Nowy Forumowicz
Auto: carisma special 1,6 16v '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-06-2009, 19:45 Próbuje zgasnąć podczas hamowanie!!!
|
|
|
Witam !
Mój problem występuje gdy jadę już tak od 20-30kmh i nagle nacisnę na pedał hamulca i wtedy obroty w bardzo szybkim tempie opadają na prawie sam dół ( dziś raz nawet zgasł - ciężko mi było po tym odpalić ). Kiedy jadę normalnie i wyrzucę bieg na luz to obroty opadają tak jak powinny. Auto chodzi pięknie, nie faluje, mało pali - koło 10l gazu a ja nogi lekkiej to nie mam:) , osiąga w 5 osób prawie 200, rozpędza się też nie najgorzej... Słyszałem coś od znajomego że to może jakiś zaworek na tej całej machinie do ABS ( chyba o serwo chodzi ). Jak auto stoi i naciskam na pedał hamulca tak dość mocno to wskazówka obrotów za wiele to się nie porusza aczkolwiek troszku opada. Acha dzieję się tak zarówno na gazie i dziś sprawdziłem że na benzynie też.
Także cóż to może być koledzy ???? |
|
|
|
 |
|
|