|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Reflektory Space Star (najlepiej soczewki) |
Autor |
Wiadomość |
misiek-misiek
Mitsumaniak Kawosz :)

Auto: MSS; N16
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 661 Skąd: Pajęczno-okolice
|
Wysłany: 26-06-2009, 13:13 Reflektory Space Star (najlepiej soczewki)
|
|
|
Witam grono.
Mam pytanie następujące:
widział ktoś, gdzieś jakieś fajne, dobrze świecące reflektory w SS przed liftem
Seryjne lampy są do bani (co zapewne wiedzą właściciele SSów). Szukam jakichś dobrych światełek albo sposobu na przeróbkę seryjnych lamp w celu uzyskania normalnego światła przed autem. Nie chodzi mi o żarówki +50% i typu blue bo to mało co daje niestety, a poza tym szybko się przepalają. Kostki przy żarówkach również (już to przerobiłem na swój sposób i się nie palą- kostki oczywiście).
Generalnie najlepsze byłyby lampy soczewkowe, do których mógłbym bez obaw włożyć HID-y i nie oślepiać nikogo a sam bym widział więcej (bo o to mi najbardziej chodzi).
Może istnieje jakaś firma, która produkuje jakieś tuningowe albo jakieś lepsze lampy. Ma ktoś jakiś pomysł?
Pomóżcie towarzyszki i towarzysze.
Jakby ktoś widział nawet jakąś fotkę z takimi lampami to proszę, wrzućcie |
|
|
|
 |
|
|