|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dziwne wejscie od strony pasazera?? |
Autor |
Wiadomość |
Szmiks
Mitsumaniak Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,8 gdi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-07-2009, 12:54 dziwne wejscie od strony pasazera??
|
|
|
z tytulu totalnego laika w mojej osobie mam male pytanie, ostatnio szukajac kluczy od domu zauwazylem, ze z przodu od strony pasazera, a dokladnie w okolicach nog z lewej strony zauwazylem wejscie podobne (wg. mnie) do wejscia euro przy tv mozecie tak informacyjnie powiedziec mi do czego to sluzy:D |
_________________ yo yo |
|
|
|
 |
maciej76
Mitsumaniak

Auto: Civic
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Posty: 367 Skąd: Swarzędz
|
Wysłany: 01-07-2009, 13:05
|
|
|
W wersji po lifcie, tam się znajduje złącze diagnostyczne. Przed liftem nie wiem, może także. |
|
|
|
 |
ZEROSUPER
Mitsumaniak MastaOfDiseasta

Auto: Space Star 1.8GDI
Pomógł: 7 razy Dołączył: 13 Lut 2009 Posty: 420 Skąd: Jelenia Góra
|
|
|
|
 |
barthez2183
Mitsumaniak 01354/KMM

Auto: Carisma 1.9 DID, XF106.460
|
Wysłany: 01-07-2009, 15:31
|
|
|
Szmiks, myślę że ten temat Ci pomoże http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=6943 |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
 |
|
|
|
 |
Szmiks
Mitsumaniak Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,8 gdi
|
Wysłany: 01-07-2009, 15:38
|
|
|
dzieki panowie, w sumie to tylko czysta ciekawosc mnie pchnela do napisania tego posta:) pozdro |
_________________ yo yo |
|
|
|
 |
|
|