|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 22-04-2007, 21:13 |
moj colt gasnie.... |
Autor |
Wiadomość |
prim [Usunięty]
|
Wysłany: 12-08-2006, 00:37 moj colt gasnie....
|
|
|
witam
Mam taki problem, mianowicie moj colt gasnie na wolnych obrotach jak jest zimny i strzela z tlumika i nie wiem co jest tego przyczyna, jak juz sie rozgrzeje jest wszystko dobrze. Moze ktos podpowie co moze byc nie tak z moim kochanym autkiem ?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
tojek [Usunięty]
|
Wysłany: 12-08-2006, 06:40 Re: moj colt gasnie....
|
|
|
prim napisał/a: | witam
Mam taki problem, mianowicie moj colt gasnie na wolnych obrotach jak jest zimny i strzela z tlumika i nie wiem co jest tego przyczyna, jak juz sie rozgrzeje jest wszystko dobrze. Moze ktos podpowie co moze byc nie tak z moim kochanym autkiem ?
pozdrawiam |
moze kable, swiece, kopulka? sprawdz, przeczysc i powinno byc ok. zobacz jeszcze jak filtr powietrza wyglada |
|
|
|
 |
brodzky
Mitsumaniak

Auto: '97 EA5W AT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Lis 2005 Posty: 667 Skąd: Bielsko-Biała, czasem Sosnowiec
|
Wysłany: 12-08-2006, 12:31
|
|
|
Strzelanie z tlumika to raczej cos nie halo z zaplonem ale skoro na cieplym OK to moze jakis czujnik na zimno daje falszywe dane? |
|
|
|
 |
|
|