Zamknięty przez: Kmer 15-10-2009, 20:22 |
co myslicie o tej ofercie |
Autor |
Wiadomość |
motaMK
Nowy Forumowicz
Auto: opel omega
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 13-07-2009, 18:10
|
|
|
Z tych zdjęć auto wygląda ładnie,co do ceny bardzo niska,warto by zobaczyć z bliska i posłuchać jak pracuje serce,poproś kogoś ze śląska żeby Ci go sprawdził,jedno mnie zastanawia tylko ze auto jest na polskich blachach a sprzedający podaje ze gotowy do rejestracji,po za tym ze ktoś zmienił kierunki przód,żeby ładniej wyglądał, |
|
|
|
 |
gradio [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2009, 21:02
|
|
|
mam wrażenie ,że już wcześniej przewijał się w tym dziale takie , więc chyba jakiś czas go sprzedaje |
|
|
|
 |
motaMK
Nowy Forumowicz
Auto: opel omega
|
Wysłany: 14-07-2009, 19:36
|
|
|
mi tez sie zdaje ze sie juz przewijał albo był podobny
moze któryś z czcigodnych kolegów mieszka nie daleko
i zerknął by na niego z bliska
pozdrawiam |
|
|
|
 |
rus_one
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Gru 2006 Posty: 728 Skąd: Kostrzyn
|
Wysłany: 14-07-2009, 20:12
|
|
|
Na bank byl na allegro już. Kolega kupowal gala niedawno i między innymi tego ocenialiśmy. Osobiście bym się go bał. Skoro nie poszedł za tak niską cenę (poprzednio też byl tanio) to coś z nim jest nie tak. |

Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
 |
rafael
Nowy Forumowicz rafael

Auto: Galant EA5A 99r.
|
Wysłany: 15-07-2009, 04:04
|
|
|
niedawno kupilem Gala od tego sprzedajacego (sledzi forum) i wydaje mi sie ze widzialem takze tego Galanta (chyba, bo mial 2 identyczne) bo stal obok jak dobrze pamietam blachy i szyby mial dobre tylko byl kosmetycznie zaniedbany, takze w srodku (ale nic strasznego), jednak co innego mnie zastanowilo autko mialo wyciagniety licznik chyba wiadome w jakim celu, a jesli chodzi o polskie blachy to po prostu gosc jezdzi na lewych. Autko mozna ew. polecic ale z ogledzinami na stacji diagnostycznej. Reszta info. na priva |
_________________ Visca el Barça! |
|
|
|
 |
herson [Usunięty]
|
Wysłany: 15-07-2009, 09:11
|
|
|
Z tego co kojarzę, stoi juz jakiś czas, a sam sprzedający miał chyba jeszce dwie sztuki. Głowy nie dam uciąć, ale pamiętam zdjęcia gdzie drzewa nie miały jeszcze liści. |
|
|
|
 |
|