|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CAxA] Problem z korbkami do szyb |
Autor |
Wiadomość |
krzychu18x
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-07-2009, 12:04 [CAxA] Problem z korbkami do szyb
|
|
|
witam mam nastepujacy problem a mianowicie kupiłem sobie nie dawno nowe tapicerki do drzwi i róznia sie one od starych tym że sa takie ładne profilowanie (stare były takie płaskie) i chodzi mi oto ze w momęcie przekładania tych nowych oczywiscie zobaczyłem ze owa korbka do szyby nie pasuje na frez od mechanizmu poniewaz jest za kródka i nie siega tak jak powinna .
czy w tym momęcie powinienem kupic cały mechanizm opuszczania szyb, czy poprostu dopasoac jakies inne korbki ??
dzieki z góry za pomoc... i sorka za błedy itp. |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 22-07-2009, 01:45, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 12-07-2009, 22:37
|
|
|
Niestety w CAx były 2 wersje tapicerek - płaska i ta z kieszeniami. Różniły się też mechanizmy podnoszenia szyb ale to już wiesz. Masz 2 wyjścia:
1) kupić mechanizmy podnoszenia szyb od wersji z pełnymi boczkami,
2) dorobić tulejki przedłużające trzpień (opcja dla majsterkowiczów). |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
|
|