| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| wymiana wydechu kpl. do 4wd od gti 16V |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | kamils [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 25-06-2010, 18:22   wymiana wydechu kpl. do 4wd od gti 16V |   
 |  
               | 
 |  
               | witam musze wymienic kpl. wydech począwszy od łącznika elastycznego po końcowy. do 4wd nigdzie nieznalazłem; internet, servisy(poza ASO) inne sklepy z wydechami NIC tylko do GTi fwd dostępne.
 wiec mam zamiar kupic łacznik elastyczny strumiennica ta co jest (katalizator uniwersalny odpada bo drogi) tłumik środkowy i koncowy od GTi kwestia tylko ciecia i spawania.
 pytanie czy ten układ bedzie w porzadku, czy inne średnice rur wydechowych są w GTi tłumik srodkowy wyglada zupełnie inaczej.[/code]
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | mitsu_pl   Forumowicz

Auto: Subaru Forester
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 27-06-2010, 15:31 |   
 |  
               | 
 |  
               | wszytko wygląda zupełnie inaczej, bo zupełnie inny jest spód auta (w 4x4 jest dość mało miejsca), dlatego zostaje Ci tylko kupienie tego co jest dostępne, a reszta to rzeźba... |  
				| _________________ Subaru Forester SF FL - 2000r.
 Subaru Forester SF - 1999r.
 Subaru Outback BI - 2005r.
 Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | dolar2dolar2 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 29-06-2010, 01:15 |   
 |  
               | 
 |  
               | Robiłem kiedyś u siebie wymianę środkowego i końcowego. środkowy poszedł od gti i zaczepy pasują. końcowy kupiłem od gti i pojechałem do warsztatu zaczep jeden pasował a rurę podcięli wygięli i zrobili:) Niestety końcowy jest nie do dostania poza aso co w sumie na jedno wychodzi biorąc pod uwagę ceny. wszystko kupiłem z firmy Polmostrów i jestem bardzo zadowolony a wyszło naprawdę tanio. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |