|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:17 |
[II 2.0 DID] Terkot w zawieszeniu tylnym przy włączonym 4WD |
Autor |
Wiadomość |
Kolumb62
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0 2007
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-07-2009, 20:08 [II 2.0 DID] Terkot w zawieszeniu tylnym przy włączonym 4WD
|
|
|
Witam wszystkich Forumowiczów
Od jakiegoś czasu podczas ruszania (ale tylko przy włączonym 4WD, lub 4WD Lock) słychać z tyłu takie trrrrrr - trwa chwile 1-2 sekundy, czasami tez slychac to przy wchodzeniu w zakręt z niedużą prędkością.
Byłem już z tym w serwisie w Szczecinie, ale nie mają tam zielonego pojęcia co z tym robić
-i szczerze mówiąc tylko zmarnowałem czas.
Czy ktoś z Was miał może podobny problem, z góry dzięki za wszystkie pomysły! |
|
|
|
 |
Tomasz__D
Mitsumaniak Tomasz__D
Auto: Outek 2.4
|
Wysłany: 21-07-2009, 20:45
|
|
|
Takie tylko przemyslenia... ale czy przypadkiem nie brakuje Ci oleju w tylnym moscie? Tak sobie mysle ze skoro dolaczasz naped i wtedy robi to trrrr oraz ze ma to miejsce przy zakretach dla mnie wskazuje to na fakt iz cos pracuje na sucho. Mam nadzieje ze problem sie rozwiaze. Pozdrawiam Tomasz__D |
|
|
|
 |
tomek.rzepek
Mitsumaniak

Auto: Outlander
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 239 Skąd: polska
|
Wysłany: 22-07-2009, 22:20
|
|
|
nie wiem, jak tam jest z tyłu w Outku, ale w samochodach z niezaleznym przegub lubi terkotać jak się kończy to najpierw na zakretach a jak jest juz padniety to cały czas. Macie tam z tyłu lsd? moze to też terkotać. |
_________________ Mitsubishi Outlander 2.0 4WD 136KM
 |
|
|
|
 |
|
|