|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Plastikowe osłony podwozia |
Autor |
Wiadomość |
michalz
Nowy Forumowicz
Auto: brak
|
Wysłany: 29-07-2009, 10:38 [Cari 1.8 GDI] Plastikowe osłony podwozia
|
|
|
Wczoraj jechałem kawałek po żwirze i gdy wjechałem na normalną jezdnię usłyszałem jakieś tarcie dochodzące spod kół. Myślałem, że jakiś kamyczek zaklinował się przy kole, ale po krótkich oględzinach zobaczyłem, że po lewej stronie za zderzakiem zwisa plastikowa osłona. Trzymała się na "kołkach" z jednej strony. Niestety nie mam możliwości szybkiego wjechania na kanał, dlatego chciałem się zapytać ile płatów tych osłon powinno tam być. Jeden płat trzymał się normalnie po prawej stronie (z tego co pamiętam okrywa on miskę olejową) drugi natomiast, który zwisał, założylem za tą dobrą. Chciałem się upewnić czy są tam tylko te dwie osłony i czy przpadkiem nie zgubiłem środkowej, która miałaby tam być. (niczego nie znalazłem na drodze). Czy ewentualnie można gdzieś dostać takie osłony z kołkami i czy nic poważnego się nie stanie przy jeździe z nie do końca stabilną osłoną. |
|
|
|
 |
Manysh [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2009, 14:59
|
|
|
michalz napisał/a: | Czy ewentualnie można gdzieś dostać takie osłony z kołkami i czy nic poważnego się nie stanie przy jeździe z nie do końca stabilną osłoną. | Mozna ! na szrocie, powinny pasowac od 1.6 .1.8 również. |
|
|
|
 |
|
|