Planowany zakup MSS |
Autor |
Wiadomość |
mirc23
Mitsumaniak

Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 03-08-2009, 08:15
|
|
|
1. Przebieg jest chyba jakimś żartem. Duży plus za to że krajowy i może da się sprawdzić jaki miał przebieg i w którym roku.
2. Ciekawe co to jest to coś wokół atrapy na tylnej klapie ?
3. Dlaczego listwa na zderzaku jest czarna, jeśli w dwóch powyższych jest w kolorze nadwozia. Nie znam się na tym , ale może właściciele przedliftowych coś powiedzą.
4. Przednia wycieraczka dziwnie stoi na szybie. A patrząc którędy jest poprowadzony kabel do CB to się zastanawiam czy słupek lub podszybie nie zaczęły już rdzewieć.
5. Napisy na tylnej klapie są dziwnie wysoko. Moim zdaniem lewy przód był walony. Dekiel zaworów prawdopodobnie pochodzi ze szrotu, bo są na nim jakieś napisy mazakiem. Wygląda na to że to wersja Comfort więc pierwsze co bym zrobił to sprawdził czy fotele pod pokrowcami nie były szyte po strzale poduszki.
6. Brak znaczka na tylnej klapie. Kolejny z czarną listwą zderzaka.
7. Wygląda Ok. |
|
 |
mirc23
Mitsumaniak

|
Wysłany: 03-08-2009, 10:13
|
|
|
cns80, dzięki za podpowiedź na co bardziej zwracać uwagę, zderzaki też mnie zastanawiają ale może poczekajmy aż właściciele przedliftowych coś powiedzą.
Przy 5 napisy na pewno za wysoko co może świadczyć o stłuczce, a czy przypadkiem w miejscu, w którym są napisy mazakiem nie brakuje osłony rozrządu, a napis może świadczyć kiedy był robiony rozrząd ? |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Prabuty/Gdynia
|
Wysłany: 04-08-2009, 11:21
|
|
|
Mieszkam niedaleko i tego z Kwidzyna (4) mogę podjechać i zobaczyć.
Tylko czy jest sens pchać się w tak małą benzynę?, już lepszym wyborem byłby według mnie diesel bo nawet przy dynamicznej jeździe spali pewnie z 6-7litrów,
a takie małe 1,3 to pewnie nie skończy na 8 pb (nie wiem o ile wiecęj by wziął LPG).
Owocnego szukania |
|
 |
mirc23
Mitsumaniak

|
Wysłany: 04-08-2009, 17:56
|
|
|
LEWY, Jeże li tylko możesz będę wdzięczny za oględziny, do diesla osoba która nim będzie jeździła jakoś nie jest przekonana więc w rachubę wchodzi albo 1,3 bądź 1,6. |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

|
Wysłany: 04-08-2009, 20:44
|
|
|
no ok tak rzuciłem z tym dieslem,
jutro śmigniemy z KUNĄ i zobaczymy co i jak. |
|
 |
atsar
Mitsumaniak młody Roch :)

Auto: Explorer 4.6, Galant E32
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 857 Skąd: Grudziądz/Dolna Grupa
|
Wysłany: 05-08-2009, 12:10
|
|
|
mirc23, ja dziś sprawdzę dla Ciebie tego nr 2 w Grudziądzu. Miałem już wczoraj podjechać ale nie dałem rady. Dziś będę na pewno
[ Dodano: 06-08-2009, 09:51 ]
No wiec bylem wczoraj, autko niby bezwypadkowe, ma trochę rysek, jedna z tylu nad zderzakiem już rudą przechodzi, z przodu na listwie zderzaka tez już lakier się łuszczy, wymieniona przednia szyba, nie wiem z jakiego powodu, jesli chcesz to sie dowiem, środek troszkę brudny, ale myślę kwestia wyczyszczenia w garażu i po problemie, silniczek czysty, przebieg wiarygodny, zużycie kierownicy wskazuje na rzeczywisty przebieg. Nie jechałem nim, ale jeśli byś był zainteresowany to mogę raz jeszcze pojechać na jazdę próbną. Cena do negocjacji.
Pozdrawiam |
_________________ !!PeAcE!!! |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

|
Wysłany: 06-08-2009, 12:14
|
|
|
mirc23
Wybacz mi ale tak jak Ci wczoraj pisałem przełożyłem oględziny na dzisiaj ale oferta jest już nie aktualna właściciel zabrał samochód z komisu,
przepraszam że to odwlekłem ale nie dałem rady wczoraj |
|
 |
mirc23
Mitsumaniak

|
Wysłany: 06-08-2009, 22:13
|
|
|
Panowie wielkie dzięki za pomoc przekaże wiadomości dalej i dalsze decyzje juz niestety ale nie ja będę podejmował |
|
|
|
 |
Kampi
Forumowicz ADMIN COLTMANII

Auto: CJ4A, C51A + MSS 1.3 [ojca]
|
Wysłany: 22-08-2009, 22:44
|
|
|
Pozwólcie że podczepię się pod ten temat, co by nie zakładać nowego
Mój ojciec poszukuje MSS 1.3 i zainteresował nas właśnie ten z Suwałk...
mirc23 napisał/a: | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9383161 |
cns80 napisał/a: | 3. Dlaczego listwa na zderzaku jest czarna, jeśli w dwóch powyższych jest w kolorze nadwozia. Nie znam się na tym , ale może właściciele przedliftowych coś powiedzą. |
Zauważyłem też, że prawe przednie drzwi wyglądają na nowsze niż całe auto (mają inny odcień). Miejmy nadzieje że nie miał jakiejś poważnej kolizji...
Czy ktoś oglądał może tego Space'a? Nie wiem czy w ogóle warto jechać po niego...
Spory kilometraż i nie chcieli byśmy się rozczarować - mam 350 km w jedną stroną (a potem jeszcze 2x 350 km jako powrót dwoma autami). |
_________________ Masz Colta/Protona/Mirage? to zarejestruj się także na forum:
COLTMANIA.PL |
|
|
|
 |
|