|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Rozporka kielichow |
Autor |
Wiadomość |
darek7513
Nowy Forumowicz

Auto: mss 1.9 did 2004
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lis 2008 Posty: 30 Skąd: mragowo
|
Wysłany: 06-08-2009, 21:45 Rozporka kielichow
|
|
|
Ostatnio slyszalem ze nawet w autach cywilnych mozna zamontowac i kozystac efektywnie z jej zamontowania nie jako przeklada sie to na komfort i bezpieczenstwo jazdy a nie jakby mozna bylo przypuszczac ze jako bajer i ciekawy jestem czy ktos juz probowal coc w tym tamacie robic i czy wogole cos takiego jest dostepne do naszych miskow pomijamy ceny tego elementy jakie widzialem w net a przeciez sztywnosc MSS nie jest jego najmocniejsza stona . Czekam na komentarze co wy na to? |
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 07-08-2009, 08:03
|
|
|
Można sobie zrobić w firmie, która takie rzeczy wykonuje. Tylko po co ??? MSS przód ma stabilny. Taka rozpórka przydałaby sie z tyłu, ale wtedy tracimy przestrzeń bagażową.
Sam już rok myślę jakby to rozwiązać. Ale fizyka mi na to nie pozwala. Bo albo trzeba klasyczną rozpórkę dać po podłodze bagażnika z zastrzałami (ale kompletnie stracę możliwości załadunku), albo dać z twardego metalu bez zastrzałów (ale pęknie szybciutko, bo brak jej będzie sprężystości). Z przodu bym sobie darował bo po pierwsze przód jest w DiDzie stabilniejszy niż tył, a po drugie z miejscem pod maską jest dość krucho. |
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|