|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Turbo |
Autor |
Wiadomość |
dzygit-dublin
Nowy Forumowicz

Auto: l200 stare + przerobka
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 17-08-2009, 10:03 Turbo
|
|
|
Witam
Mam małe pytanie a nawet 2 odnośnie turbiny l200 rok 2002
Czy ktoś może powiedzieć mi jak mu ciebie / was działa turbina
- ja mam świst jak ruszam nie wiem czy tak ma być ( nigdy nie miałem Japończyka ) ostatnio jak takie coś słyszałem to musiałem ja wymieniać u Niemca
-czy ciągnie powyżej 3 tys obrotów ???
jak jedziesz czy tylko do 3 !!
, w moim ostatnim diesel szla do 3500 / 4 tys - a tu jak by się wyłączała lub nie mogla więcej lub przepływomierz ja trzyma.
Pytam się bo chce wiedzieć czy ten typ tak ma , mam zamiar w październiku pojechać do Polski i nie chce się zdziwić gdzieś w trasie
Pozdrawiam Darek |
_________________ l200 Barwy Paryż - Dakar
- siedzenia z Pajero sport
..... ..buy everything you can before you get married
www.pbase.com/dzygit/sport |
|
|
|
 |
cyberluk
Nowy Forumowicz
Auto: L200
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Cze 2009 Posty: 11 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 17-08-2009, 20:00
|
|
|
Jest taki lekki świst ... tak mają
Pytanie jest zasadnicze czy auto nie kopci na czarno i czy nie jest słabe ???? |
|
|
|
 |
dzygit-dublin
Nowy Forumowicz

Auto: l200 stare + przerobka
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 17-08-2009, 21:24
|
|
|
Witam
Nie nie kopci nic a nic , chodzi mi o te nieszczęsne 3k obrotów czy wasza idą dalej jak przy 2 do 2,5 czuć ze idzie czy turbo porostu się kreci. Bo jak ma tak samo to ok , zastanawiało mnie to bardzo.
Nie mam porównania bezpośrednio do innego dlatego pytam , mam stalą trasę do pracy i z pracy i gore dość pokaźna.A6 jechało na 3 bez problemu ten tez jakos idzie wiec na moc nie mogę narzekać.
Darek |
_________________ l200 Barwy Paryż - Dakar
- siedzenia z Pajero sport
..... ..buy everything you can before you get married
www.pbase.com/dzygit/sport |
|
|
|
 |
|
|