|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
zakup pajero w rzeszy |
Autor |
Wiadomość |
tomekhydra
Forumowicz
Auto: PAJERO III 3,2 did long 2005
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-08-2009, 14:46 zakup pajero w rzeszy
|
|
|
Witam ,jak już wcześniej pisałem mam zamiar sprowadzić pajero z rzeszy koniecznie z homologacja i faktura ,oglądając mobile natrafiłem na kilka ciekawych aut .moje pytanie brzmi;czy ceny podawane w ogłoszeniach to ceny brutto czy netto(nie ma jednoznacznego info) w ogłoszeniu.Jaka jest procedura przy takim zakupie.Jeśli ktoś wie ,lub sprowadzał auto w ten sposób to proszę o podpowiedzi i rady .Z góry dziekuje i pozdrawiam tomek |
|
|
|
 |
Arecki
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II, Lancer 94, Colt 95
|
Wysłany: 17-11-2009, 21:55
|
|
|
Jeśli jest zaznaczona cena netto i brutto to raczej jest szansa na fakturę z firmy. W przeciwnym wypadku to może być to cena netto. Podpowiem że dla pewności to lepiej zadzwonić zawsze przed wyjazdem i się upewnić. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
tomekhydra
Forumowicz
Auto: PAJERO III 3,2 did long 2005
|
Wysłany: 18-11-2009, 22:22
|
|
|
Dzięki za odgrzanie tematu ,ale mam już pojarkę-kupiłem niecały miesiąc temu .pzdr tomek |
|
|
|
 |
|
|