|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: BigTomala 27-08-2009, 19:30 |
[EAx 97-04] 2,5 l v6 lublin czyżby Avance? |
Autor |
Wiadomość |
hosaka
Nowy Forumowicz
Auto: Shogum mk3 3,2 did long
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 25-08-2009, 09:32 [EAx 97-04] 2,5 l v6 lublin czyżby Avance?
|
|
|
ten mi się bardzo spodobał ma wszystko co chciałem, dokumentacja foto wygląda ok, tylko cena spora... no i czy mnie się zdaje że to Avance jest?proszę o opinie wskazówki i ewentualną wycenę jaką uważacie za słuszną. No i co nie mniej ważne: czy ktoś podejmie się pomocy przy zakupie??? koszty zwracam OC
http://moto.allegro.pl/it...elna_opcja.html
http://grawitan.pl/Allegro/Aukcja/Galant%2003.JPG
http://grawitan.pl/Allegro/Aukcja/Galant%2002.JPG
Cena (brutto):
23 000 PLN
Typ:
Osobowy/Kombi
Informacje:
* Rok produkcji: 2000
* Data pierwszej rejestracji: 06/2000
* 258 000 km
* Skrzynia biegów: automatyczna
* Moc: 163 KM (118 kW)
* Pojemność skokowa: 2498 cm3
* benzyna/LPG
* niebieski-metallic
* Liczba drzwi: 4/5
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, TCL, centralny zamek, radio / CD (JVC KD-G442 oraz fabryczne ze zmieniarką na 10 CD), wspomaganie kierownicy, tempomat, światła przeciwmgielne, podgrzewane przednie fotele, szyberdach, komplet kół zimowych z oponami w bardzo dobrym stanie, instalacja gazowa sekwencyjna firmy BRC.
Dodatkowe informacje:
Pierwszy właściciel w Polsce, serwisowany, sprowadzony ze Szwajcarii, bezwypadkowy, garażowany.
Opis pojazdu:
Sprowadzony w marcu 2007, samochód w 100% BEZWYPADKOWY, przebieg 100% autentyczny - potwierdzony w serwisie, jest to wersja w pełnym wyposażeniu: skrzynia automatyczna + tiptronic, tapicerka skórzana, duży szyberdach, doskonale wyciszony, silnika praktycznie nie słychać do ok 3000 obrotów czyli w zakresie normalnej eksploatacji, natomiast w czasie wyprzedzania dobiega do uszu przyjemny pomruk V6. |
|
|
|
 |
AnoniM79 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-08-2009, 09:57 Re: 2,5 l v6 lublin czyżby Avance?
|
|
|
hosaka napisał/a: | no i czy mnie się zdaje że to Avance jest? |
No cóż. Jest to wersja normalna (nie sport) po lifcie - elegance.
Avance ma bardziej rozbudowaną "szczękę".
Za mało zdjęć - praktycznie brak środka, a skórka lubi się szybko niszczyć jak nie była dbana.
Poproś o nr VIN sprawdzimy dokładnie rocznik.
Na zdjęciach b.mocno gnije lewy tylny błotnik... i chyba widać wykwity na kielichach.
Wydaje mi się, że klapa tylna ma jakiś matowy kolor, a przynajmniej inny odcień - ale może kombiaki tak mają.
Trochę brzydko zamontowana instalacja gazowa.
No i rzeczywiście cena kosmos.
Pzdr |
|
|
|
 |
hosaka
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 25-08-2009, 10:10
|
|
|
dzwoniłem, gość ma mi przesłać zdjęcia wnętrza i vin na maila... jak dotrą, to podeślę |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 25-08-2009, 11:18
|
|
|
hosaka, według mnie cena za wysoko, biorąc pod uwagę wiek auta i że jest to elegance. Przebieg pewnie faktyczny, ale za podobną kasę Silver miał do sprzedania Avance 2 lata młodszego i tamten był pewnym autem. Nie wiem czy go jeszcze ma, ale nie było chętnych przez to, że nie cofnął licznika a miał nastukane 270tys, troszkę więcej niż ten. Ale jeździł na full syntetyku itd. |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 25-08-2009, 12:05
|
|
|
Autko ładne pełna opcja jaka mogla chyba być,brakuje chyba jedynie webasto do wszystkiego,cena za wysoka o jakieś 3-4tys identyczna wersja jak ta została zakupiona ostatnio w salonie w Wa-wie za 7tys mniej tyle ze nie miał gazu,jak utargujesz do 20tys to można się zastanawiać nad wzięciem go. |
|
|
|
 |
hosaka
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 26-08-2009, 02:29
|
|
|
auto zostało sprzedane, więc temat do zamknięcia... dzięki wszystkim za pomoc |
|
|
|
 |
kamil87
Forumowicz
Auto: brak
|
Wysłany: 26-08-2009, 08:59
|
|
|
Do tego miał paronamiczny dach. |
|
|
|
 |
Hubiii_GW
Forumowicz

Auto: V6
|
Wysłany: 27-08-2009, 19:11
|
|
|
ale ktos tam psa wozil .. wczesniej byly zdjecia drzwi i tapicerki tylnej i byla cala poniszczona i podrapana ... |
|
 |
|
|