|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Endeavor klocki i tarcze przód |
Autor |
Wiadomość |
tasman
Nowy Forumowicz

Auto: Endeavor
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-09-2009, 16:26 Mitsubishi Endeavor klocki i tarcze przód
|
|
|
Witam,
Zarejestrowałem się u Was na forum ponieważ potrzebuję pomocy, jestem posiadaczem autka Mistubishi Endeavor 4x4, muszę w nim na dniach wymienić klocki hamulcowe oraz tarcze z przodu ( z tyłu za niedługo też ) podjechałem dzisiaj do mechanika, powiedział mi że niestety ale części takich do tego auta nie mają, orientujecie się czy do Endeavora pasują tarcze/klocki z innego Mitsu? Chodzą pogłoski w necie że z Pajero lub Outlandera, ale w ASO mówią że to mit, że tylko i wyłącznie części przeznaczone do Endeavora ...
Miał ktoś z tym styczność ? Może podejść coś innego czy muszę zamawiać klocki/tarcze z USA ?
Bardzo bym prosił o szybką reakcję w miarę możliwości.
Pozdrawiam
tasman |
|
|
|
 |
loki7777
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.3 04
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 377 Skąd: Chodzież
|
Wysłany: 07-09-2009, 19:07
|
|
|
http://sklep.intercars.com.pl/ sa do tego autka silnik 3,8 4x4 - z tego co tam jest napisane to pasuja od pajero > II generacji (ale niech to potwierdzi ktos inny). Na stanie sa tylko klocki |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 07-09-2009, 19:11
|
|
|
Zadzwoń do Japaneze* - on wie co mówi (nie mówi co wie ), a temat Endeavora przerabiał, co skwitował stwierdzniem, że o części do tego wynalazku się nie martwi, bo to kundel różnych Mitsu.... (jak Legnum )
*/ 042 215 44 02, ale wybierał się na urlop, więc jak nie w tym, to w przyszłym tygodniu zadzwoń |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
tasman
Nowy Forumowicz

Auto: Endeavor
|
Wysłany: 07-09-2009, 20:13
|