|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
potrzebna listewka dachowa [CB4A] |
Autor |
Wiadomość |
sebastian85
Nowy Forumowicz
Auto: lancer 4g92
|
Wysłany: 08-09-2009, 10:46 potrzebna listewka dachowa [CB4A]
|
|
|
Witam potrzebuje listewkę dachową od strony pasażera, może ktoś wie gdzie mogę dostać coś takiego w okolicy...
[ Dodano: 12-09-2009, 14:33 ]
Ludzie nie ma w waszych stronach takiego mitsu na jakimś szrocie? |
|
 |
rafq
Mitsumaniak MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Sie 2006 Posty: 766 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 13-09-2009, 21:08
|
|
|
Jeździłem jakieś 2 miesiące temu po okolicznych szrotach i nie widziałem ani jednego takiego lancelota. Proponuję poszukać w panoramie firm > pf, lub na googlach (wpisane przykładowe hasło) i podzwonić - będzie taniej, szybciej, pewniej.
Jeśli potrzebujesz coś z części mechanicznych, których bardzo duża ilość pasowała z Colta to wal na priv |
_________________ Impossible is not a fact. It’s an opinion. Impossible is not a declaration. It’s a dare.
Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing! ^^^ |
|
|
|
 |
sebastian85
Nowy Forumowicz
Auto: lancer 4g92
|
Wysłany: 14-09-2009, 19:00
|
|
|
ostatnio silnik z colta wstawiłem jak bym coś potrzebował to się odezwę.
Jest listewka (obdzwoniłem masę ludzi) a znalazłem we Wrocławiu ale o wysyłce można zapomnieć, trudno zapakować żeby się nie uszkodziła a jak sprzedający powiedział ze ze kiedyś zapakował w jakieś deski to mu krzyknęli 300 za wysyłkę.nie wiem nie znam się na cennikach a koszt listewki 30 zł |
|
 |
rafq
Mitsumaniak MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Sie 2006 Posty: 766 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 15-09-2009, 13:27
|
|
|
Chyba chciał to kurierem wysłać razem z tymi ciężkimi deskami... Ale i tak nie wiem skąd mu się wzięła taka cena, bo jak wysyłałem kurierem skrzynię z Colta na paleciaku to koszt wyniósł 200 zł. Pocztą Polską największy gadżet to był zderzak przedni (panie pracujące tam miały niezłą minę ) i policzone mi zostało tylko za nadwymiar, reszta standardowo: waga, priorytet, opcja ostrożnie i spokojnie wyrobiłem się w 50 zł
Powiedz sprzedawcy niech nie wali ściemy i idzie prosto na pocztę, najlepiej jeszcze dziś Najlepiej jak obklei całą listewkę jakimiś gazetami, które zamortyzują wszelkie uderzenia i dopiero do tego przyklei jakąś listwę usztywniającą i dodatkowo opcja "ostrożnie" obowiązkowo
P.S. taśma i papier na poczcie są za free |
_________________ Impossible is not a fact. It’s an opinion. Impossible is not a declaration. It’s a dare.
Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing! ^^^ |
|
|
|
 |
|
|