|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Rozstanie |
Autor |
Wiadomość |
spooner [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2009, 20:01 Rozstanie
|
|
|
Witam.
Dzis rozstalem sie ze Swoja Cari, zostala sprzedana, z jednej strony mi jej szkoda za te prowadzenie, cisze wewntarz, wyglad, bezawaryjnosc ale z drugiej strony miala tez kilka mankamentow skrzypiace/trzeszczace zawieszenie, i mala ilosc miejsca wewntarz, mimo ze nie jest rewelacja to kawal naprawde dobrego samochodu, bede za nia tesknic Wszystkim forumowiczom dziekuje za wszelka pomoc, ktora byla mi okazana w wielu przypadkach, zycze szerokosci i bezawaryjnosci. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Koyocik
Mitsumaniak Kuba

Auto: B12, CJ4A, EA3/5, EA2W
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Manysh [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2009, 23:24
|
|
|
no mnie tez czeka sprzedaz
spooner napisał/a: | i mala ilosc miejsca wewntarz, | ciekawe stwierdzenie obys znalazł inny samochód który bedzie miał tak duzo miejsca wewnątrz
Powodzenia i pozdrawiam |
|
|
|
 |
Rob600
Forumowicz
Auto: Carisma 1,6 1997r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Kwi 2009 Posty: 132 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 18-09-2009, 12:31
|
|
|
Mam nadzieję że z nowych czterech kółek będziesz co najmniej tak zadowolony jak z Cari.
Powodzenia |
|
|
|
 |
spooner [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2009, 15:39
|
|
|
tez mam taka nadzieje, ostatnio bylem z kuzynem w holandii i kupil sobie peugeota 307 SW, jechalem nim przez 500 km w tym 100 po Polsce, i bardzo przypadl mi do gustu no i ma fajny panoramiczny dach, ale jeszcze nie wiem co kupie, no i oby nowy nabytek byl tak wdziecznym samochodem jak Cari
[ Dodano: 13-10-2009, 21:07 ]
no i stalo sie, moim nowy nabytkiem stal sie Peugeot 307 SW 2.0 HDI 110KM panoramiczny dach "chromowane" relingi i klami, listwy w kolor nadwozia, aluminiowe felgi 16 cali, jest to bogato wyposazona wersja, sprowadzony z Holandi, czas pokaze jak sie bedzie spisywac, mam nadzieje ze rownie dobrze jak Cari |
|
|
|
 |
|
|