|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
komputer poklkadowy? |
Autor |
Wiadomość |
petyer666
Forumowicz
Auto: mitsubihi carisma 1.6 90KM 97r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-09-2009, 09:07 komputer poklkadowy?
|
|
|
witam wszystkich mam pytanie czy u mnie w cari z 97 roku bez klimy jest jakis komuter pokladowy? bo w sumie to nie wiem???chodzi mi o to ze czasem auto idzie jak glupie czyli ma tzw kopa a czasem jes zamulone ???nie wiem czym to moze byc spowodowane jesli jest komputer moze jakies bledy sie porobily? a moze filtr paliwa do wymiany moze nazbieralo sie syfu i jak jest dobry przepust to jest ok a jak sie zapcha to lipa?moze swiece do wymiany? napiszcie cos bo nie wiem co to moze byc a chcialbym to zrobic!!! dzieki pozdro |
_________________ benio |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 18-09-2009, 10:32
|
|
|
Na odległość nikt Ci nie pomoże bez wiekszej ilości danych. Każdy samochód z wtryskiem elektronicznym ma komputer(tzw ECU). Jedź najlepiej do mechanika i niech obejrzy auto.
Napisz jaki masz przebieg bo filtr paliwa przy jakimś tam powinno się zmienić, świece też niezaszkodzi jeśli dwno tego nie robiłeś. Najlepiej prześledzić cały układ zapłonowy czy jest ok i wtedy bawić się w filtry i inne rzeczy. |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
|
|