Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
25-10-2009, 19:26
[EAx 97-04] Galant 2.0 TD 1998 Zamość
Autor Wiadomość
Szejker
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2009, 23:48   [EAx 97-04] Galant 2.0 TD 1998 Zamość

Witam!
Na wstępie napiszę tylko, że nie wiem, czy dobrze w temacie, ale jestem zielony w zakładaniu nowych postów według wzoru. Jeśli nie to z góry przepraszam. Chciałem zapytać o opinię Galanta z silnikiem diesla. Jest wielu zwolenników z tego co zdążyłem wyczytać na forum, jednak często pisze się na temat problemów z chłodzeniem i awarii głowic, które są kosztowne. Pytanie, czy te awarie są naprawdę tak częste dla tego silnika i jak sprawdzić czy interesujący mnie model nie był przegrzany lub mu to nie grozi. Dla przykładu podaje linki do interesujących mnie aut:

Cena (brutto):

12 900 PLN / 3 025 EUR
Typ:
Sedan / Limuzyna
Informacje:

Rok produkcji: 1998, 217 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Pojemność skokowa: 2000 cm3, olej napędowy (diesel), niebieski-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgielne
Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, bezwypadkowy, garażowany

ALFA Autokomis
ul. Partyzantów 88 22-400 Zamość
Tel: +48 - 0-84 - 627-03-31+48 - 504254500+48 - 601251425

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9854322

Z góry dziękuje za opinię i wskazówki!
Pozdrawiam, Patryk!
Ostatnio zmieniony przez Kmer 19-10-2009, 18:19, w całości zmieniany 3 razy  

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-09-2009, 00:28   

Szejker, wzór wygląda tak jak w tym temacie http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
Ostatnio zmieniony przez Owczar 22-09-2009, 10:18, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi