|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
outlander 2008, przeguby |
Autor |
Wiadomość |
adrian71
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander Intense+
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-09-2009, 12:07 outlander 2008, przeguby
|
|
|
Po pierwsze-chciałbym sie ze wszystkimi przywitać,gdyż jestem tu nowy i jest to mój pierwszy post na tym forum,a wiec WITAM:)
mam takie pytanie, ostatnio przy skrecaniu cos mi stuka, przewiozlem wczoraj tate zeby sprawdzil co to moze byc i powiedzial ze przeguby. Teraz takie pytanie: czy gwarancja to obejmuje czy bede musial placic z wlasnej kieszeni?
outlander 2.0 DID 2008, 41 tys przebiegu..
i czy to normalne ze przy 41 tys juz coś takiego padło? |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 21-09-2009, 08:41
|
|
|
Witaj na forum,
jeżeli to faktycznie przeguby to z naprawą gwarancyjną nie powinieneś mieć problemów.
Co do ostatniego pytania to raczej nie jest to normalne, ale się zdarza. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
adrian71
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander Intense+
|
Wysłany: 22-09-2009, 17:20
|
|
|
w serwisie stwierdzili ze to były łożyska a nie przeguby. Autko dzisiaj miało przegląd na 40 tys i części zostały zamówione, jutro rano odbieram autko i czekam az przyjda części.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
|