|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Bak paliwa |
Autor |
Wiadomość |
JaGrab3
Mitsumaniak Piotrek - ORACLE fan

Auto: Sig 2.0T,Frotka 3.2, Astra2
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 28 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 930 Skąd: Crackoof
|
Wysłany: 28-09-2009, 18:56 [Cari 1.6] Bak paliwa
|
|
|
Witam,
no cóż, ostatnio znowu zaczęło lać się z baku.... blacha osłonowa wydechu dostała z dołu (jakiś korzeń, czy tam kamień- gdzie ta moja żona jezdzi....) dostała śróba mocowania tej blachy, no i z pod niej zaczęło przeciekać - znowu - bo 2 lata temu było to samo, no i dałem do zaspawania . Teraz nie wiem czy spaw puścił, czy blacha znowu dostała (się przecież nie dowiem) no i ze spawaniem dałem sobie spokój, chcę wymienić bak na nowy-używany (taniej wyjdzie niż zaspawanie).
No po takim przydługawym wstępie, pytanie:
Czy wszystkie cari mają takie same baki???? Czy np. GDI ma inny niż 1.6, szukam na naszym portalu aukcyjnym, jest parę ofert.....a może ktoś z Krakowa ma do sprzedania? |
_________________ --------------------------------------------------
est: Signum 2.0Turbo , Astra "GSI"
byuo:126p,LADA2103,CIFF-Żaba,Cari 1.6,Gal 2.0 Sport Edition,FROTKA 3.2 V6 Limited Edition
---------------------------------------------------
Pomoc dla Kamilka
---------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
|
|