Wystawa Motoryzacji w Białymstoku |
Autor |
Wiadomość |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-04-2005, 20:24 Wystawa Motoryzacji w Białymstoku
|
|
|
W moim rodzinnym mieście odbyła się w/w wystawa zorganizowana przez kluby motocyklowe (MC Road Runners i MC No Name) i kilku fanatyków motoryzacji. Nie zabrakło także nas i dokumentację zdjęciową prezentuję poniżej. Warunki były raczej spartańskie ale udało się poznać kilku fajnych ludków z MC więc jak będę organizował zlot Mitsubishi, a Wy nie będzieicie mieli nic przeciwko, to ich też się zaprosi (będzie głośniej ) W wystawie uczestniczyli też chłopaki z Liberatora w Warszawie (Harley Davidson) no i Liroy (ten od scyzoryka ). Tak czy inaczej zapraszam do obejrzenia i komentarzy.
Pozdrawiam
 |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Dyzio i Saba
mitsumaniacy
Auto: ASX 1.6
|
Wysłany: 13-04-2005, 18:55
|
|
|
Coś malutko autek i dlaczego ci na motocyklach są tacy smutni |
_________________ Dyzio i Saba ASX 1,6 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 13-04-2005, 19:15
|
|
|
No i który to Jackie?? bo nie wiem |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 13-04-2005, 19:42
|
|
|
Hej!
Ci na motocyklach nie są smutni tylko "groźni" -to Liroy i jego kolega z zespołu. A mnie na zdjątkach nie ma bo je robiłem. Samochodów faktycznie nie dużo, bo akurat ta impreza nie jest dla dealerów - tylko dla fanatyków (a to zasadnicza różnica ) Ogólnie bardziej chodziło o motocykle niż samochody, chyba, że były stare albo miały podobne osiągi.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 18-04-2005, 09:31 Hej
|
|
|
I ja tam byłem ... Ale ani miodu ani wina nie piłem . Wystawa przyjemna dla oka, całkiem sporo ludzi. Stanowisko naszego białostockiego "dilera" najsympatyczniejsze .
ACh......... ten evo (istny szatan ) |
|
|
|
 |
LUTEK [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2005, 18:16 Wystawa
|
|
|
Jackie zapomniałeś wspomnieć,że na tej wystawie pojawi się też jeszcze jedna wielka postać,MISTRZ W.Szulc .Załapał się nawet na jedno zdjęcie... |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 13-05-2005, 09:36
|
|
|
Liroj miał byc ozdobą tego pokazu? Dla mnie ten czlowiek to zadna rewelacja. Wrecz przeciwnie.
A wystawa z fotek sprawia wrazenie calkiem sympatycznej |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
|