|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] Oświetlenie deski rozdzielczej.. Za co sie zabrać |
Autor |
Wiadomość |
Horyzont
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse g2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-10-2009, 13:22 [2G 95-99] Oświetlenie deski rozdzielczej.. Za co sie zabrać
|
|
|
Witam wszystkich
W moim miśku eclipse g2 od czasu gdy go kupiłem nie ma kompletnego oświetlenia deski rozdzielczej.. mianowicie lampeczki kierunków się nie palą, predkościomierz nie dokonca oswietlony i kto wie co jeszcze. Stąd moje pytanie.. za nim zabiore sie do rozkecania deski..
- chciałbym sie dowiedziec jakie zaróweczki są potrzebne?
- gdzie mozna takie dostac.. bo sadze ze tylko w tym tkwi problem (mam nadzieje).
Czy ktoś z was, szanowni koledzy, miał z tym do czynienia? może jakies pomysły w realizacji?
Chciałbym uniknąć sytuacji grzebania się w tym pół dnia.
Za wszelkie rady i pomoc z Waszej strony bede bardzo zobowiązany.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kamil4711
Forumowicz

Auto: Eclipse 2G 95r. 420a N/A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 15 Cze 2009 Posty: 197 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 14-10-2009, 20:37 Re: Oświetlenie deski rozdzielczej.. Za co sie zabrać
|
|
|
te zarowki dostaniesz w pierwszym lepszym motoryzacyjnym , spokojnie wymiana ich nie zajmie ci zbyt dlugo |
|
|
|
 |
Horyzont
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse g2
|
Wysłany: 15-10-2009, 18:12
|
|
|
Faktycznie kamil4711.. dostanie sie do zarowek jest banalnie proste i widze chyba ze to sa popularne zaroweczki... ale jak to zwykle bywa w moim przypadku.. nigdy nie jest za prosto... brakuje mi 5 podstawek do tych zaroweczek.. tzn ktos wykrecil zarowki wraz z gniazdami montazowymi od deski rozdzielczej..
Czy w sklepie motoryzacyjnym rowniez mi zaproponuja takie podstawki.. czy juz musze szukac po allegro itd itd?
pozdrawiam
[ Dodano: 19-10-2009, 23:02 ]
Witam.. Problem rozwiazany.. gniazda montazowe rownniez sa do kupienia w sklepach motoryzacyjnych jesli nie takie jak sa w misku to uniwersalne ktore tez mona dopasowac i daja ten sam efekt (ok 3 zł za sztuke) i zaroweczki wymienne 1.2V (1zł za sztuke)
Pozdrawiam Serdecznie
K.T |
|
|
|
 |
|
|