|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.8 TD] Skrzynia Rozdzielcza Easy Select [ES] |
Autor |
Wiadomość |
CeMiŚ [Usunięty]
|
Wysłany: 14-10-2009, 19:37 [2.8 TD] Skrzynia Rozdzielcza Easy Select [ES]
|
|
|
Mam pytanie dotyczące skrzyni ES i nie chodzi mi o zasadę działania czy różnice między ES a SS.
Mam problem ( Pajero 2.8 TD '95r ), a mianowicie przy jakiejś kontroli spodu autka zerwałem kabelek z czujnika odpowiedzialnego za zapalanie kontrolek zapiętego przodu.
Czy może ktoś z Was wymieniał już taki czujnik ? Jeżeli tak to proszę o podrzucenie symbolu bo w każdym sklepie żądają, a ja nie mam możliwości wykręcenia tego czujnika.
Muszę nadmienić, że użytkownikiem 4x4 jestem od trzech m-cy i jest to pierwszy taki pojazd w mojej karierze kierowcy.
Z góry dziękuję
CeMiŚ |
Ostatnio zmieniony przez Gene 15-10-2009, 08:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bartek2800 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
CeMiŚ [Usunięty]
|
Wysłany: 15-10-2009, 08:14 Re
|
|
|
tomek5 dzięki za pomoc na pewno uda mi się znaleźć ten symbol. Tak ogólnie to bardzo fajna ta ruska stronka - co prawda z rosyjskim jestem na bakier, ale będę musiał sobie poradzić.
Jeszcze raz dzięki.
CeMiŚ |
|
|
|
 |
bartek2800 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-10-2009, 14:57
|
|
|