|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Po zamontowaniu autoalarmu pali się kontrolka SRS |
Autor |
Wiadomość |
robo_k [Usunięty]
|
Wysłany: 05-08-2006, 18:52 Po zamontowaniu autoalarmu pali się kontrolka SRS
|
|
|
Dziś elektryk zakładał mi autoalarm, żeby mógł go podłączyc musiał odpiąć na chwilkę całą skrzynkę bezpieczników koło kierowcy. Po zamontowaniu wszystkiego teraz ciągle pali mi się kontrolka od SRS, czego to może być wina ? |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 05-08-2006, 19:08
|
|
|
spalenia bezpiecznika, lub zrobil jakies zwarcie w obwodzie airbag - jak ma kompa elektryk do auta to skasuje blad jak nie ma to serwis - odczytaja i skasuja, sprawdz bezpiecznik na poczatek |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
robo_k [Usunięty]
|
Wysłany: 05-08-2006, 20:03
|
|
|
Bezpieczniki OK wiec nie pozostaje mi nic innego jak wizyta w serwisie. Tak czy inaczej i tak miałem tam jechać bo coś nie działają mi niektóre funkcje centralnego wyswietlacza (m.in chwilowe spalanie). Pokazuje mi sme kreski a obok znaczek Φ |
|
|
|
 |
Marys42 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-08-2006, 17:21
|
|
|
Miałem ten sam problem,tylko że fachowcom odrazu zgłosiłem i ich sprawą było załatwienie resetowania kompa. |
|
|
|
 |
robo_k [Usunięty]
|
Wysłany: 01-09-2006, 14:00
|
|
|
Mi też zresetowali kompa w ASO i problem znikł |
|