|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E3x ALL] Jak zdjąć przednią lampę |
Autor |
Wiadomość |
Lechfan
Mitsumaniak P a w e ł

Auto: Galant E33A 90' & EA5A 98'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-11-2009, 22:38 [E3x ALL] Jak zdjąć przednią lampę
|
|
|
Witam mam pytanie,
Jak zdemontować przedni reflektor w Galu E33?
Wykręciłem widoczne na zdjęciu śruby trzymające lampę z lewej strony i chciałem się dowiedzieć jak wydostać prawą stronę i w drugiej lampie lewą?
Mam zamiar zmienić kierunkowskazy, także jeśli ktoś wie jak to zrobić i chciałby się tym podzielić to z góry dziękuję. |
_________________ Hej! Gość, obczaj mojego Białasa. - Galanty: E33A od 1994 i EA5A od 12/2012 -
 |
Ostatnio zmieniony przez Maretzky85 12-11-2009, 07:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
siudii
Mitsumaniak 01221/KMM

Auto: Galant 2.0 GLSi 92r. BLOS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Mar 2008 Posty: 244 Skąd: RadoMM
|
Wysłany: 11-11-2009, 23:35
|
|
|
Żeby wyciągnąć kierunkowskaz trzeba odczepić sprężynkę z takim jakby zaczepem, która jest przy kierunkowskazie w komorze silnika. Kierunek trzyma się tylko na tej sprężynce. Pod kierunkowskazem są jeszcze dwie śruby trzymające reflektor. Więc żeby odkręcić lampę trzeba wyjąć kierunkowskaz.
[ Dodano: 14-11-2009, 18:30 ]
Przy okazji wymiany żarówki zrobiłem zdjęcie tego zaczepu, który trzyma kierunkowskaz.
 |
_________________ Mój Galant
Moja strona o Galancie
 |
|
|
|
 |
|
|