|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 26-12-2009, 16:16 |
Galant Kombi 2.0 TD, 1997 ze Skoczowa |
Autor |
Wiadomość |
simh [Usunięty]
|
Wysłany: 13-11-2009, 17:24 Galant Kombi 2.0 TD, 1997 ze Skoczowa
|
|
|
Witam,
zastanawiam się nad zakupem Galanta, w oko wpadł mi: http://otomoto.pl/mitsubi...-C10398961.html
Widział może go ktoś? Ktoś coś może się wypowiedzieć? Szczerze to sam nie wiem na co zwrócić uwagę, opieram się tylko na tym co wyczytałem na forum. Dowiedziałem się od kolesia, że do zrobienia/wymienienia może być synchronizacja 2 biegu, bo czasami bywają z nim problemy.
Z góry dzięki za opinie
Dodaje zdjęcia
Cena (brutto):9 300 PLN / 2 191 EUR
Typ:
Kombi
Informacje:
Rok produkcji: 1997, 185 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 66 kW (90 KM), Pojemność skokowa: 1998 cm3, olej napędowy (diesel), bordowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgielne
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO
Opis pojazdu:
WYPOSAŻENIE:
ABS
ASR
KLIMATRONIC
4 X PODUSZKA POWIETRZNA
4 X ELEKTRYCZNE SZYBY
ELEKTRYCZNE LUSTERKA
CENTRAL ZAMEK
WSPOMAGANIE KIEROWNICY
IMMOBILISER
2 X PODŁOKIETNIK
ŚWIATŁA PRZECIWMGIELNE
WELUROWA TAPICERKA
HAK
REGULACJA KIEROWNICY
ROLETA BAGAŻNIKA
2 KOMPLETY KLUCZY
KSIĄŻKA SERWISOWA
SAMOCHÓD ŚWIEŻO SPROWADZONY,OD 1 WŁAŚCICIELA,ROK PRODUKCJI 1997 MARZEC,PRZEBIEG 185TYŚ. KM-SERWISOWANY-OSTATNI WPIS DO KSIĄŻKI 174TYŚ.KM W MARCU 2009!!!!!!
SILNIK O POJEMNOŚCI 2.0 TD MOC 90 KM CHODZI SUPER DYNAMICZNY I OSZCZĘDNY,ZAWIESZENIE BARDZO DOBRE,ŚRODEK SAMOCHODU UTRZYMANY W CZYSTOŚCI,LAKIER BORDO METALIK PIĘKNY BEZ ZADRAPAŃ CZY KOROZJI.
SAMOCHÓD W 100% SPRAWNY!!!
POLECAM!!!!!
CENA 9300ZŁ
NR 514 229 982
Polska , SKOCZÓW (woj. śląskie),
tel.: +48 514 229 982 |
Ostatnio zmieniony przez Kmer 13-11-2009, 17:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 13-11-2009, 18:04
|
|
|
simh, zdjęcia bardzo słabe,ciężko coś zobaczyć na nich,wydaje misie ze maska jest troszkę źle spasowana,na to zwróć uwagę jak będziesz oglądał,czy są równe szpary i czy nie odstaje,prawdopodobnie brak płynu w zbiorniczku wyrównawczym,coś nie chce mi się wierzyć ze diesel w tym roku ma tylko tyle najechane,czy jest oszczędny i dynamiczny,polemizowałbym,ASR to auto nawet nie widziało,także wymysł sprzedajacego,wizualnie wygląda nieźle,zwróć uwagę na nadkola z tylu czy nie ma korozji,a także sprawdziłbym podłużnice z tylu,przejedz się i posłuchaj czy nic nie stuka w zawieszeniu. |
|
|
|
 |
simh [Usunięty]
|
Wysłany: 13-11-2009, 18:52
|
|
|
Kmer, dzięki za odpowiedź i opinie. Jakbym poprosił kolesia o VIN to coś uda mi się wyjaśnić? Chociaż przebieg potwierdzić, sprawdzić czy książka jest oryginalna? Wiesz może ile mnie to będzie kosztować?
Ma ktoś jeszcze jakieś uwagi?
Z góry dzięki |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 13-11-2009, 19:06
|
|
|
simh napisał/a: | Jakbym poprosił kolesia o VIN to coś uda mi się wyjaśnić? Chociaż przebieg potwierdzić, sprawdzić czy książka jest oryginalna? |
Z przebiegiem po VIN-ie nic nie sprawdzisz jedynie wyposażenie i datę produkcji oraz model,przebieg jedynie w Niemczech o ile auto było serwisowane w ASO.
VIN można sprawdzić na forum nie trzeba jechać do ASO. |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14370 Skąd: Pruszków
|
|