|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
problem po rozruchu |
Autor |
Wiadomość |
mrufff
Nowy Forumowicz
Auto: pajero 2800 turbo intercooler
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 21-11-2009, 06:08 problem po rozruchu
|
|
|
witam panow kupilem pojarke 2tygodnie temy i jest to moje pierwsze auto tego typu
moja pojara ma problem taki ze po rozruchu musi byc grzana do 90 stopni na luzie jak zaczne jechac bez rozgrzania auta to mi zdechnie po 500 metrach ciezko odpalic a jak juz odpale to dymi jak pancernik jak sie rozgrzeje smiga az milo
czy to ten slynny simmering pompy paliwa?
przewody paliwowe sprawdzone |
_________________ swierzak |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 21-11-2009, 09:53
|
|
|
Witaj na forum raczej tak,to ten słynny simmering ale sprawdź jeszcze a nawet radzę wymienić filtr paliwa->>to co wyleciało z filtra jak wymieniłem na nowy to dalekie jest od nazwania paliwem |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 21-11-2009, 16:05
|
|
|
Na pewno zapowietrzanie...na pirwszy ogień prześwietl układ zasilania-od zbiornika po filtr, a gdy to nie pomoże to simmering...
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=41779 |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
mrufff
Nowy Forumowicz
Auto: pajero 2800 turbo intercooler
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 21-11-2009, 19:20
|