Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: BigTomala
01-12-2009, 23:36
Galant EA5A Sport Edition z '99r z 47169 Duisburg, Niemcy
Autor Wiadomość
zuku3210 
Mitsumaniak

Auto: BMW E36 328i Coupe M-Pakiet
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 30-11-2009, 17:43   Galant EA5A Sport Edition z '99r z 47169 Duisburg, Niemcy

Wlasnie znalazlem nowa aukcje, pojawila sie niedawno z tym oto galantem. niestety nie znam niemieckiego a cena jaka jest za niego nie wydaje mi sie zeby byla za samochod na chodzie. Pomógł by ktoś przetlumaczć tekst aukcji?? :oops:
Kod:
Mitsubishi Galant Sport Edition 2,5 Liter V6 So jetzt zum Auto: Nichtraucher Zentral mit Fernbedienung und Ultraschall - alarm - anlage Neues Fahrwerk seit letztem Jahr Juni ( Dämpfer und Federn von H&R ) 18 Zoll Felgen mit 215/35 ZR 18 drauf ( 500 km gelaufen) alle vier. Dachspoiler Auf beiden Seiten 30er Spurplatten Original Plasma Tacho von Mitsubishi Vordere Stoßstange seit April neu , weil ich einen Hasen mitgenommen habe. DVD 3 Monate alt Elektrische Antenne VDO Navi DBT-Reciever zum Fernsehn schauen Deckenmonitor elektrische Lederausstattung Motor überholt bei 180000km alles neu gemacht jetzt 60000 km Ich habe alle 7500 km einen Ölwechsel mit Filter gemacht. Bremsen sind alle Anfang des Jahres neu gemacht ,mit Scheiben. Letztes Jahr wurden alle Gummis an den Querlenkern neu gemacht und beide Radlager vorne. Edelstahlendschalldämpfer mit richtigem super Sound Neu Lackiert seit April wegen Hagelschadens Die Aufkleber werden beim Verkauf abgemacht. Einparkhilfe hinten Abnehmbare

Jeszcze zdjęcia:
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
tylko zostawisz po sobie DNA i wszystko ziom
pole, plan, kilka map za maryjną furtką..."
Ostatnio zmieniony przez zuku3210 30-11-2009, 19:10, w całości zmieniany 1 raz  

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 30-11-2009, 18:31   

Kod:
Mitsubishi Galant Sport Edition 2,5 Liter V6 So jetzt zum Auto: Nichtraucher Zentral mit Fernbedienung und Ultraschall - alarm - anlage Neues Fahrwerk seit letztem Jahr Juni ( Dämpfer und Federn von H&R ) 18 Zoll Felgen mit 215/35 ZR 18 drauf ( 500 km gelaufen) alle vier. Dachspoiler Auf beiden Seiten 30er Spurplatten Original Plasma Tacho von Mitsubishi Vordere Stoßstange seit April neu , weil ich einen Hasen mitgenommen habe. DVD 3 Monate alt Elektrische Antenne VDO Navi DBT-Reciever zum Fernsehn schauen Deckenmonitor elektrische Lederausstattung Motor überholt bei 180000km alles neu gemacht jetzt 60000 km Ich habe alle 7500 km einen Ölwechsel mit Filter gemacht. Bremsen sind alle Anfang des Jahres neu gemacht ,mit Scheiben. Letztes Jahr wurden alle Gummis an den Querlenkern neu gemacht und beide Radlager vorne. Edelstahlendschalldämpfer mit richtigem super Sound Neu Lackiert seit April wegen Hagelschadens Die Aufkleber werden beim Verkauf abgemacht. Einparkhilfe hinten Abnehmbare

Tlumacze na ile potrafie:

Mitsubishi Galant Sport Edition 2,5 V6 w samochodzie nie palone, centralny pilota, alarm z ultradzwiekami, w czerwcu zeszlego roku zalozone nowe zawieszenie (amortyzatory i sprężyny z H & R) 18-calowe felgi, opony 215/35 ZR 18 na nich ( 500 km przebiegu) na wszystkich oponach. Spojler na tylnej szybie, Nowy przedni zderzak Mitsubishi od kwietnia, bo potracilem królika. DVD 3 miesieczne VDO, Navi DBT, po srodku sufitu TV Monitor, elektryczne Skorzane fotele, przy 180.000 km silnik remontowany calkowicie, teraz zrobilem nim 60000 km, zmiany oleju co 7500 km z filtrem. Hamulce wykonane są na początku tego roku. Ostatnie lata, nowe wachacze, sworznie i lozyska kol przednich. Tylny tlumik z prawdziwej stali nierdzewnej, w kwietniu malowany caly samochod bo dopadlo go gradobicie, hamulec pomocniczy naprawiony (chodzi o reczny)

P.S. wyedytuj temat i tresc posta i zastosuj sie do informacji zawartych tutaj >>KLICK<<
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
Ostatnio zmieniony przez robertdg 01-12-2009, 23:26, w całości zmieniany 1 raz  

zuku3210 
Mitsumaniak

Wysłany: 30-11-2009, 19:20   

robertdg, dzięki za pomoc, odwdzięczyłem się oczywiście. Czyli jest tak jak podejrzewałem że coś nie tak z nim :? tylko silnik z nowy i latałby jak pszczółka pewnie :) Ten królik trochę zastanawiający i to gradobicie :|Ale co do zderzaka to lepiej by mu było w oryginale Sport Edition.Wiec z tego co wynika to połowa części wymieniona, wyposażenie niesamowite, niedawno remont silnika i dalej coś nie działa, znając polskich mechaników ożyłby w 2 dni :wink: Tylko czekać kiedy na alledrogo za 20 tyś będzie.Jak było by to bliżej znając mnie już bym gościa nękał z jakimś mechanikiem u boku :wink:

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Wysłany: 30-11-2009, 19:32   

zuku3210 napisał/a:
niedawno remont silnika i dalej coś nie działa
moze zapomnial zatankowac :-D , a tak na powaznie gosc chyba stwierdzil ze nie warto ladowac kase w uato, bo juz sporo wyladowal kasy, poprzez wymienione modyfikacje i naprawy, a w niemczech to nie sa tanie pieniazki, chocby malowanie calego auta, ktore kosztuje tyle co ten samochod, ciekawe jak wygladal chwile po gradobiciu, oplaca sie sciagnac i na czesci zhandlowac, za same felgi dostanie sie 2000zl lekko i za opony tez tyle, a z silniczkiem to moze byc albo jakis czujniczek, albo pompka paliwa odmowila posluszenstwa, wkoncu w niemczech sama pompka paliwa to tez nie jest tani wydatek zwlaszcza w ASO.

P.S. Dla potomnosci pasowaloby jeszcze zostawic link do aukcji czy tez ogloszenia :-)

zuku3210 
Mitsumaniak

Wysłany: 30-11-2009, 20:01   

Też tak pomyślałem że już tyle władował i ma już dość tego auta a teraz polak go przyciągnie i w najgorszym wypadku nowy silnik wsadzi a resztę auta ma praktycznie wymienione i spokój na parę lat :)Okazja nie powiem, daje mi do myślenia,że też zawsze kiedy niema kasy na czas :| Może napiszę do niego czy mojego nie chce, przynajmniej działa :P a ja już bym tamtego uruchomił raz dwa :wink:

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Wysłany: 30-11-2009, 20:35   

zuku3210 napisał/a:
Może napiszę do niego czy mojego nie chce, przynajmniej działa
:-D jakby to byl turek to moze by to przeszlo, ale to jest watpliwe na 100%, jak chcesz kupuj, bo ja Ci go sprzatne sprzed nosa ;-)

zuku3210 
Mitsumaniak

Wysłany: 30-11-2009, 20:49   

robertdg napisał/a:
:-D jakby to byl turek to moze by to przeszlo

nie ładnie :axe:
robertdg napisał/a:
bo ja Ci go sprzatne sprzed nosa ;-)
niewiem jak mam to odebrać :P nie licze na to że długo postoi :wink: A przez niego nie zasne teraz hehe :wink:

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Wysłany: 30-11-2009, 21:07   

zuku3210, spokojna glowa dopiero za dwa tyg bede u sasiadow zza odry ;-) na zdjeciach prezentuje sie elegancko, co do wyposazenia standardowego i dodatkowego jest o wiele wiecej warte niz auto wystawione, wiec podejrzewam ze moze byc niezla kaszana i w czyms naprawde tkwi haczyk, wiec tak jak pisalem wczesniej, auto oplaca sie sciagnac na handel dla czesci i czesciowo dla wlasnych potrzeb.

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Wysłany: 30-11-2009, 21:30   

robertdg, zuku3210, proszę o zakończenie OT :wink:

tomek840 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi
Wysłany: 01-12-2009, 04:57   witam

tlumaczenie jest nie obecnie samochod nie odpala ale samochod w ktorym niepalono papierosow.

2 sprawa. sadzisz ze za taka cene ktos srzeda to auto?:)

BORIS 
Forumowicz
NO PAPARAZZI! :)

Auto: EA2A SE
  Wysłany: 01-12-2009, 11:38   

To typowa proba naciagania naiwniakow przez internet. Napisz tam maila z zapytaniem to Ci automat przysle (przewaznie po angielsku) historyjke o chorej zonie albo dzieciach, jakims straszliwym wypadku itp itd. i ze szybko potrzebne sa pieniadze dlatego taka cena. Potem ze dokumenty sa OK i ze chca przedplate, najlepiej Western Union gdzie dostaniesz od nich dane jakiegos "slupa" po czym wyslesz kase i tyle bedziesz ja widzial :/
Zaloze sie ze jak dobrze poszukasz na jakichs niemieckich stronkach z Galami albo na niemieckim E-bay'u to znajdziesz to zdjecie. Pewnie wlasciciel nawet nie wie ze ktos to skopiowal i wykorzystuje do swoich celow....

p.s. przypominam sobie ze chyba widzialem ta oferte na mobile.de albo autoscout24.de i cena, o ile sie nie myle, wynosila 2000EUR. I nawet nie chcialo im sie komentarza niemieckiego wykasowac tylko wszystko skopiowali jak leci. Pamietaj! Nie ma takiej mozliwosci! Jak widze takie ogloszenia to nawet nie klikam bo nie ma sensu:)

A co do samych zdjec to...ladne, hehe. Szczegolnie te fele RCdesign 05 Spider 18". Chetnie zamienilbym moje 17" na tamte gdyby to nie byla jakas fikcja :P

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 01-12-2009, 14:48   

BORIS, ciężko powiedzieć. Wiem, że są takie ogłoszenia, bo sam przerabiałem temat, ale tutaj auto sprzedaje jako niesprawne. Przeważnie te auto to igły... a ten nie dość że niesprawny to jeszcze ma niezłą przeszłość..

BORIS 
Forumowicz

Wysłany: 01-12-2009, 21:15   

Owczar napisał/a:
BORIS, ciężko powiedzieć. Wiem, że są takie ogłoszenia, bo sam przerabiałem temat, ale tutaj auto sprzedaje jako niesprawne. Przeważnie te auto to igły... a ten nie dość że niesprawny to jeszcze ma niezłą przeszłość..

ale gdzie tam jest napisane ze to auto jest niesprawne??

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 01-12-2009, 21:19   

na samym poczatku
robertdg napisał/a:
Obecnie samochód nie odpala,

BORIS 
Forumowicz

Wysłany: 01-12-2009, 22:20   

Rafal_Szczecin napisał/a:
na samym poczatku
robertdg napisał/a:
Obecnie samochód nie odpala,

jezeli dla Was "nichtraucher" znaczy ze samochod nie odpala to ja bardzo dziekuje :/

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi