|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] Eclipse 2G - niska cena (aukcja) |
Autor |
Wiadomość |
Bialy88
Nowy Forumowicz
Auto: BRAK
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2009, 17:35 [2G 95-99] Eclipse 2G - niska cena (aukcja)
|
|
|
Witam.
Jestem tu nowy, więc w pierwszych słowach pierwszego posa pragnę wszystkich serdecznie przywitać.
A teraz do rzeczy. Zaobserwowałem ciekawą aukcję na allegro i jestem ciekaw waszych uwag, podejrzeń, "wróżb" itp. co do stanu tego autka. Czy w tej cenie można nabyć takie autko w takim stanie, czy to skarbonka-niespodzianka?
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10814012
Pozdrawiam,
Kamil |
|
|
|
 |
barteski
Forumowicz
Auto: 1G TURBO 1G N/A
Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Lis 2009 Posty: 264 Skąd: okolice WROCŁAWA
|
Wysłany: 09-12-2009, 18:32
|
|
|
Bialy88,witaj zdiecia nigdy nie pokarzą prawdy trzeba pojachac zobaczyc i tyle .
145 tys jak na ten rok i ten wygnieciony fotel ?? hmm dla mnie dziwne ale to moje zdanie kolega kupił okazyjnie 2 miesiace temu 2g turbo 12 tys turbo zrobił remont silnika skrzyni teraz stoi na turbine i juz to niejest okazja poza tym mój przy agresywnej jezdzie potrafi 20 spalic to tak namarginesie ale to eclipse turbo a nie galant w 2.0td |
|
|
|
 |
Kazber
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 1G 2.0 DOHC
Pomógł: 11 razy Dołączył: 27 Sie 2009 Posty: 172 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 09-12-2009, 22:40
|
|
|
coś ostatnio było mowa o nim na forum MEKP, podobno ten Ecli miał kiedyś potężnego dzwona i wiele razy zmieniał właściciela, podobno ten właściciela ma go dopiero od miesiąca a już sprzedaje
tu link do tematu: http://www.eclipse.net.pl...4012&start=5480 |
|
 |
Bialy88
Nowy Forumowicz
Auto: BRAK
|
Wysłany: 09-12-2009, 23:46
|
|
|
o właśnie, czegoś takiego się obawiałem Więc odpada zupełnie.
już klikam "pomógł"
Kojarzy może ktoś czerwonego eclipsa też 2G, GS-T. Ogłoszenia już nie ma, zdjecia na śniegu miał, pamiętam że była dosyć długa lista rzeczy zmodyfikowanych (pisał chyba że zmienił turbo na 16G na początku listy, BOV)- moc 250KM, cena 25k PLN, a za dodatkowe 400zł coś w elektronice miał zrobić. Wyglądem nie było autko bardzo modyfikowane, tylko z tyłu chyba lampy srebrne lexus style. Przypomina sobie ktoś? ma może ktoś namiar czy coś? Szukałem w archiwizatorach aukcji, ale nie mogłem znaleźć
pozdrawiam,
Kamil
PS. w ogłoszeniu też było napisane że jest na 16 calowych felgach, które optycznie wyglądają na 17
PS2. znalazłem go
http://moto.paa.pl/?itemid=C10064181
O nim coś było gdzieś słychać? |
|
|
|
 |
|
|