|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 10-01-2010, 10:24 |
[EAx 97-04] Małomice 2.5 V6 benzyna + gaz sedan |
Autor |
Wiadomość |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 11-12-2009, 20:27 [EAx 97-04] Małomice 2.5 V6 benzyna + gaz sedan
|
|
|
Kolejny na którym zawiesiłem oko
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10911547
Cytat: | Typ:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 1997, Data rejestracji: 10/1997, Przegląd: 04/2010, Ubezpieczenie: 02/2010, 194 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2498 cm3, benzyna+LPG, zielony-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, welurowa tapicerka, ksenony, tempomat, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Do sprzedania mam Mitshubishi Galanta o pojemności 2.5 litra z 1997 roku. Auto jest w stanie bardzo dobrym nie wymaga wkładu finansowego.W sierpniu tego roku została założona sekwencyjna instalacja gazowa marki STAG 300 za 3 tyś zł. Auto jest naprawdę zadbane, szybkie i ekonomiczne. Spalanie gazu nie przekracza 12 litrów nawet przy jeżdzie po mieście. Auto jest w kraju ok pótora roku i jestem drugim właścicielem w kraju. W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić pod numer 793-965-232. Zachęcam do kupna bo naprawdę warto. |
Ponownie proszę o opinię |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 11-12-2009, 20:50
|
|
|
Pseudo ksenony to zabranie dowodu od auta przez pierwszy lepszy patrol policji
Chromowana atrapa przednia wystepujaca w mlodszych rocznika, w tym roczniku nie montowana
Kierunkowskazy przednie i kierunkowskazy w blotnikach zmieniane z pomaranczowych na biale/przezroczyste pewnie dla celow estetycznych/wizualnych
Jak dobrze widze to obnizone zawieszenie
Albo to brud, albo korozja we wnece wlewu paliwa, tuz pod klapka
Auto swiezo po myciu, ciezko stwierdzic róznice kolorów, na przednich prawych i lewych drzwiach sa jakies jasniejsze plamy zielone, albo to tylko refleks sloneczny
Wydaje mi sie ze byly juz robione tylne łuki
Skórzana kierownica, gałka lewarka zmiany biegów chyba nie jest oryginalna
Smok doprowadzajacy powietrze do komory filtra powietrza neprzykrecony
Akumulator nie przykrecony
Chyba był wymieniany wachacz przedni lewy górny bo srubki sie swieca jak nowe |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
macia
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Pomógł: 19 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 3163 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 11-12-2009, 20:55
|
|
|
12 gazu w mieście nie przekracza To pewnie w trasie pali mniej LPG niż PB
A tak poza tym, to jak robert napisał. Jor desyżyn |
_________________ Mazda cx5 '15
Dokker 1.6 lpg '13
ex Outlander 2.4 cvt '10
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było. |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 11-12-2009, 21:12
|
|
|
To jest 12 letnie autko czyli ma prawo mieć mankamenty. Nie wygląda źle i sadzę, że jest warte obejrzenia.
Ta cena trochę |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Tomek83
Forumowicz
Auto: Galant 2.4 FULL :)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Wrz 2009 Posty: 41 Skąd: Okolice wrocławia
|
Wysłany: 11-12-2009, 21:29
|
|
|
Nie wiem dlaczego tak dziwnie piszecie,popieram fj_mike,to auto ma 12 lat!! To ze mialo cos malowane,to chyba nic dziwnego.? Kierownica jest orginalna,to ze kierunki i gril inne to mozna sie dowiedziec od wlasciciela dlaczego? auto nie wyglada jakby mialo cos robione z przodu. Jesli chodzi o lakier nie widze niczego zlego,prawdopodobnie pomalowane nadkola,ale jak dla mnie,to na +. W dodatku ma Nowa instalacje gazowa,silnik 2.5 v6 i zalozony gaz czegoz chciec wiecej? Cena 14600.. zarejestrowanie ok 3000zł +gaz 3000zł= 6000zł jezeli udaloby sie utargowac na 14tys to mysle ze cene mozna uwazac za bardzo dobra,moim zdaniem warto, |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 11-12-2009, 21:41
|
|
|
fj_mike i Tomek83, ja nie pisze ze to cos zle, nie mam zamiaru odstraszac potencjalnego nabywce, wymieniam rzeczy na ktorych mozna przyslowiowo "urwac cene" wiadomo ze 12 letnie auto musi miec jakies mankamenty, wkoncu nie jest nowe, a za niecaly miesiac bedzie mialo juz 13 lat |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 12-12-2009, 00:24
|
|
|
Cytat: | Pseudo ksenony to zabranie dowodu od auta przez pierwszy lepszy patrol policji |
Wiem, kolega miał taki przypadek w Calibrze. Jeżeli zachowały się oryginalne żaróweczki itp to moim zdaniem nie ma większego problemu .
robertdg napisał/a: | Albo to brud, albo korozja we wnece wlewu paliwa, tuz pod klapka |
Mi to wygląda na brud . Ocenię przy oględzinach
Chyba to będzie następny jakiego pojadę oglądać...
[ Dodano: 18-12-2009, 18:34 ]
Nie szło się targowac . Tyle co na paliwo na drogę powrotną . Stoi już pod domem . Temat do zamknięcia .
Dziękuję za pomoc |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
|
|