|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
rozbitek |
Autor |
Wiadomość |
kuba.wroc.pl [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2009, 13:21 rozbitek
|
|
|
Ważna informacja dla tych co chcą kupić Space Stara bez wypadku;
PZU sprzedało mój powypadkowy, w którym pękła podłoga i jestem pewien, że kupiec tego wraku puści go dalej po remoncie. Zawsze warto sprawdzać numer VIN, więc uwaga na taki: XMCLNDG3A2F040912
Mimo że nie wygląda na rozbitego bo to było tylko puknięcie na światłach w tył, to podłoga jest pęknięta i już nigdy nie będzie taki sam
Fotka tuż po kraksie jest tutaj >>> |
|
|
|
 |
djandrew [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2009, 13:30
|
|
|
Rzeczywiście groźnie to nie wyglądało. Lekkie uderzenie i aż taka szkoda? Może był robiony już wcześnie? |
|
|
|
 |
kuba.wroc.pl [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2009, 13:58
|
|
|
jestem na 99% pewny, że nie był wcześniej bity. Sam go sprowadziłem z Niemiec, kupiłem go w niemieckim salonie Mitsubishi, gdzie go sprawdzałem dość dokładnie. Wygląda nie groźnie, bo było nie groźne, ale drzwi się przyblokowały |
|
|
|
 |
djandrew [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2009, 14:31
|
|
|
Czyli jedyna możliwość by był dobrze zrobiony to wstawienie całego nowego tyłu. bo raczej ćwiartka tu nie pomoże... |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
|
|
|
 |
xjacobs
mod MSS
Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
Pomógł: 10 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 762 Skąd: Giżycko/Warszawa
|
Wysłany: 18-12-2009, 16:37
|
|
|
djandrew napisał/a: | Czyli jedyna możliwość by był dobrze zrobiony to wstawienie całego nowego tyłu. bo raczej ćwiartka tu nie pomoże... | chyba nie myslisz, że ktoś będzie go tak robił podłogę się pospawa, troche szpachli i będzie jak nowy |
|
 |
szkuba
Forumowicz
Auto: MSS 1.3 GL 2000r.-sprzedany
Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 190 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 20-12-2009, 17:33
|
|
|
kuba.wroc.pl, może wrzuć też info na bezwypadkowe.net ? będzie większy zasięg informacji |
_________________ Kuba |
|
|
|
 |
|
|